Ana sayfa Sosyal Medya Her Yerde Sen bitti ama, dizinin başarıları sürüyor!

Her Yerde Sen bitti ama, dizinin başarıları sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her Yerde Sen dizisi 2019 yılında 23 bölüm olarak yayınlandı. Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın başrollerinde yer aldığı dizi çok sevildi ama reytingleri düşüş yaşayınca veda etmek durumunda kaldı. 14 Haziran 2019 tarihinde başlayan macera, 23 Kasım 2019’da son buldu.

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın başarılı uyumları dizinin bu noktaya kadar devam etmesinin sırrıydı. Zira bir yaz dizisi olarak başlayan Her Yerde Sen, sonbaharda başlayan güçlü dizilerin karşısında varlık sergileyemedi.

Karga Seven Pictures yapımcılarından Ümmü Burhan, katıldığı instagram canlı yayınında dizinin yurt dışı satışları hakkında detaylar paylaştı.. Her Yerde Sen’in hikayesinin çok iyi olduğunu belirten yapımcı, “Çok çabuk seyircisini bulan bir hikaye oldu. Dünyanın her ülkesinde, her yerinde yer alabilecek bir hikayesi var. O daha keyifli gidiyor, hızlı gidiyor” diye konuştu.

Her Yerde Sen dizisinin yurt dışı satışlarından memnun olduklarını belirten Ümmü Burhan, Her Yerde Sen’in sözleşmesi gereği yurt dışı satışı için bir bölüm taahhüdü olmadığını belirtti.

Dizinin yurt dışına dağıtımını 2019 yılının Eylül ayında yapılan anlaşma ile Eccho Rights firması üstlenmişti. Everywhere I Go ismi ile yurt dışında gösterilmekte olan dizi, tatlı bir romantik komedi yapımı olduğu için de yabancı ülkelerde çok tercih ediliyor.

Her Yerde Sen dizisi ayrıca MIPCOM 2019 fuarında da sergilenen Fox TV yapımlarından birisi olarak dikkatleri üzerine çekmişti.