Ana sayfa Dizi Haberleri Kiraz Mevsimi dizisini durdurabilene aşk olsun!

Kiraz Mevsimi dizisini durdurabilene aşk olsun!

tarafından ker_def
Kiraz Mevsimi dizisi hem Amerika hem de İtalya’da büyük rüzgar yarattı!

2014 yılının 4 Temmuz günü Fox TV’de ekran ömrüne başlayan Kiraz Mevsimi dizisi, bir döneme adeta damga vurdu. 28 Kasım 2015 tarihine kadar ekranda kalan Kiraz Mevsimi Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun başrolünde yer aldığı romantik komedi yapımıydı. Başrol oyuncularının sette başlayan aşkları hala bugün bile sürüyor.

Dizinin yurt dışında elde ettiği başarılara ise yenilere eklenmeye devam ediyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, konuyu köşesine taşıdı ve Kiraz Mevsimi’nin Amerikan piyasasında elde ettiği başarıya dikkat çekti.

Koloğlu, “Şimdi, İspanyolca konuşan Amerikalılar hedefte. Son olarak ‘Kiraz Mevsimi’, 2008’de kurulmuş Florida merkezli Pasiones TV’de ekrana geliyor. ‘Aşk-ı Memnu’, ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’, ‘Elif’ ve ‘O Hayat Benim’le müşterilerine Latin dublajlı Türk dizilerinden bir demet sunuyor” diyerek Türk dizilerinin Amerika’daki durumuna değindi.

Kiraz Mevsimi dizisini durdurabilene aşk olsun! 7

KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Pasiones TV’nin bağlı olduğu Hemisphere Media Group Başkan Yardımcısı Francisco Gimenez’in, şu sözleri ise Türk dizilerinin daha yolun başında olduğunu anlatmaya yetiyor:

“Türk dramalarının popülaritesi, serpilmeye devam ediyor. Biz de seyircimize onların hayal ettikleri içerikleri sunmaktan gurur duyuyoruz. En son, Türk romantik-komedi dizisi ‘Kiraz Mevsimi’ni (La Estacion del Amor) listemize kattık”

Sina Koloğlu dizinin ayrıca İtalya’da da büyük ilgi gördüğünü belirtmekte…