Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırgın Çiçekler 21. bölümde nefretle gelen intikam

Kırgın Çiçekler 21. bölümde nefretle gelen intikam

tarafından ker_def

Kırgın Çiçekler dizisinde Banu tarafından terk edilen Kader, kızların desteğiyle kendini toplamaya çalışır. Hayata tekrar tutunmak istese de içindeki acıyla baş edemez ve kimseye haber vermeden gizlice yurttan kaçar. Arkadaşlarının yokluğunu fark eden kızlar, Feride ve Toprak ile beraber her yerde Kader’i aramaya başlar.

Gökhan, ansızın aciz bir halde hasta olduğunu söyleyerek eve gelen Necmi ile tekrar bir arada yaşamak zorunda kalır. Mesude bebeğine baktıracak kimseyi bulamayınca Eylül’ü arar. Kemal’in evde olmayacağını söyleyerek gündüz bebeğe bakması için Eylül’ü eve çağırır. İstemeyerek de olsa kabul eden Eylül eve gittiğinde Kemal’in tuzağına düşer. Burak’ın tekrar okula dönüşü ise sınıfta şok etkisi yaratır. Herkes tarafından nefretle karşılanan Burak intikam planları kurmaya başlar…

Yayın Tarihi : 16 Kasım 2015/ Pazartesi

Yayın Saati : 20.00

Yapımcı: NTC Medya

Yönetmen : Serkan Birinci

Senaryo: Gül Abus Semerci, Yelda Eroğlu

Oyuncular: ÖZGÜR ÇEVİK (TOPRAK),İPEK KARAPINAR (FERİDE)

BİRAN DAMLA YILMAZ (EYLÜL) ,MEHMET AYKAÇ (SERKAN) ), VEDA YURTSEVER (NAZAN),SACİDE TAŞANER (NERİMAN) ,ZEYNEP IRGAT (HEDİYE),GÖKÇE AKYILDIZ (SONGÜL), HAZAR MOTAN (CEMRE), ÇAĞLA IRMAK (KADER),ALEYNA SOLAKER (MERAL), ARİF DİREN (GÜNEY), NİL KESER (DEFNE), CANSU FIRINCI (KEMAL ) ,DERYA ARTEMEL (MESUDE), ESMA YILMAZ (BÜŞRA), ZEYNEP PARLA (CANSU), ERDAL BİLİNGEN (TEVFİK) YUNUS EMRE TERZİOĞLU (CENK), DİLARA MÜCAVİROĞLU (ALEYNA) SEDA GÜNGÖR (MERVE) BURAK ASLAN (BURAK)