Ana sayfa Dizi Haberleri Nil Keser ve Oktay Çubuk’un büyük dizi şansı reytinglere takıldı!

Nil Keser ve Oktay Çubuk’un büyük dizi şansı reytinglere takıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran 1975 yılı yapımı olan Ah Nerede isimli Türk filminin dizi versiyonu, yaz döneminde Star TV ekranında izleyicilerle buluştu. Cuma akşamları yayınlanan dizide genç isimler öne çıktı. Nil Keser ve Oktay Çubuk da Ah Nerede dizisinin başrolünde yer aldı. İki genç oyuncu adına bu proje büyük bir fırsattı.

Birbirleri ile iyi uyum yakalayan Nil Keser ve Oktay Çubuk’a sosyal medyadan hayranlardan da büyük destek geldi. Her iki oyuncu da etkili bir yaz dizisiyle yeniden ekranlara dönmüş oldu. Nil Keser, özellikle Kırgın Çiçekler dizisindeki Defne karakteri ile bir hayli popüler hale geldi. Duran dizisindeki Dilan karakteriyle de dijital projelere adım atan Nil Keser, Ah Nerede dizisiyle de hayranlarını memnun eden bir performans ortaya koydu.

Zehra karakteri ile hem performansı hem de güzelliği ile hayranlarının beğenisini kazanan Nil Keser’e başrolde eşlik eden Oktay Çubuk için de bu proje büyük bir şans oldu.

Nil Keser ve Oktay Çubuk'un büyük dizi şansı reytinglere takıldı! 7

2017 yılında Cennet’in Gözyaşları dizisindeki Ömer karakteri ile setlere adım atan Oktay Çubuk, Aşk Ağlatır, Sol Yanım, Duran ve son olarak da Baba dizilerinde yer almıştı. Son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden olan Oktay Çubuk, Ah Nerede dizisiyle yine önemli bir fırsat elde etti.

Kariyerlerinin en önemli döneminde birbirleri ile Ah Nerede dizisinde buluşan iki genç oyuncunun güçlü uyumu ve yüksek enerjileri de sosyal medyada çok konuşulmalarını sağladı.

Ancak gelen haberler Ah Nerede dizisinin final yapacağını gösteriyor. Düşük reytingler alan dizi için Star TV’nin 7. bölümde final kararı aldığı yönünde bilgiler basına yansıdı. Ah Nerede dizisinde son iki bölüm kaldı ve Oktay Çubuk ile Nil Keser adına ellerindeki bu önemli şans da ortadan kaybolmuş olacak.

İki genç oyuncu da yaz döneminde ellerine geçen bu şansı iyi değerlendirdi belki ama dizinin kısa süreli olması da onlar adına büyük bir şanssızlık olarak gözüküyor.