Ana sayfa Sosyal Medya Kirli Sepeti dizisi Halil İbrahim Ceyhan için kritik bir proje olacak!

Kirli Sepeti dizisi Halil İbrahim Ceyhan için kritik bir proje olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet isimli dizideki başarılı performansı ile göz dolduran Halil İbrahim Ceyhan, başrolde adı yazmamış olsa bile Kirli Sepeti isimli yeni dizinin etkili isimlerinden birisi olacak.

3 sezon boyunca yoğun bir şekilde günlük dizi Emanet’in başarısı için ter döken oyuncu, sosyal medyada da çok etkileyici bir takipçi kitlesi oluşturdu. Halil İbrahim Ceyhan hayranları, oyuncuya olan bağlılıkları ile dikkat çekerken, sosyal medya ortamında en popüler erkek oyunculardan birisi olmasını da sağladı.

Oyuncunun sosyal medyada elde ettiği bu popülerliğin ardından Emanet dizisindeki başarısıyla da öne çıkması sektörde de dikkat çeken bir detay oldu.

Yapımcılardan önemli teklifler alan oyuncu yeni dönemde Kirli Sepeti isimli Fox TV dizisinin kadrosunda bulunuyor.

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun’un başrollerinde yer aldığı dizinin çok etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçer, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin çekimlerine başlandı.

Halil İbrahim Ceyhan hayranları da heyecanla yeni karakteri bekliyor. Fragmanlara gösterilen ilgiye bakılır ise oyuncunun hayranları yeni rolü için destek çalışmalarına şimdiden başlamış.

Dizinin hikayesi de izleyicileri etkileyecek bir yapım olacağını anlatıyor.

İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçurumu konu alan dizi yeni sezonun farklı projelerinden birisi olacak.

Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesiyle Kirli Sepeti, çok yakında FOX’ta izleyicilerle buluşacak.