Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde ekip heyecan dolu, ikinci sezon hikayesi bomba gibi olacak!

Kızılcık Şerbeti dizisinde ekip heyecan dolu, ikinci sezon hikayesi bomba gibi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonda iyi bir çıkış yakalayan ve Cuma akşamları bir dönem birincilikler de elde eden Kızılcık Şerbeti dizisinin ekibi çekimlere başladı.

İkinci sezonun Eylül ayında izleyicilerle buluşmaya başlaması beklenirken, dizinin ekibinin çekimler öncesinde yoğun bir hazırlık yaptığını da hatırlatmak gerekiyor. Dizide yeni sezon öncesi hikayede önemli düzenlemeler yapıldı. Senaryosunu Melis Civelek’in yazmakta olduğu dizinin bambaşka bir görüntü ile ikinci sezonda izleyicileri yeniden kendisine çekmesi bekleniyor.

Dizinin oyuncuları okudukları ikinci sezonun ilk bölümlerindeki senaryoyu çok beğendiklerini, heyecanlandıklarını ve merakla beklediklerini röportajlarında ifade ediyor.

Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman yer alıyor.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun 5 bölüm yayın durdurma cezası vermesi ile de geçen sezon gündemden düşmeyen dizi için mahkemeden gelen kalan cezanın iptal edildiği haberleri de izleyicileri sevindirdi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde ekip heyecan dolu, ikinci sezon hikayesi bomba gibi olacak! 8

Yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği iddialı dizinin oyuncuları ilk set gününde bir araya gelerek kamera karşısına geçti. Setten gelen paylaşımlar oyuncuların yaz dönemini iyi geçirdiği ve heyecanla yeni sezona başladıklarını anlatıyor.

Sosyal medyada yayınlanan videolarla yeni sezonun çok etkili olacağı mesajını veren Kızılcık Şerbeti oyuncuları, tüm izleyicileri de televizyon ekranına davet ediyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde ekip heyecan dolu, ikinci sezon hikayesi bomba gibi olacak! 9

Dizinin ilk sezon finalinde Kıvılcım ve Ömer karakterleri kaza yapmış ve birisinin öldüğü şeklinde bir izlenim verilmişti. Ancak yapımcı Faruk Turgut ekipten kimsenin ayrılmadığını duyurarak, ikinci sezonun büyük sürprizlerle başlayacağını da ortaya koydu.

İlk sezonuyla ekranlara yeni bir soluk getiren “Kızılcık Şerbeti” çok yakında yeni sezonuyla Show TV ekranında izleyiciyle buluşacak.