Ana sayfa Dizi Haberleri Kirli Sepeti dizisi hem istikrarı hem de reyting başarısı ile göz kamaştırdı!

Kirli Sepeti dizisi hem istikrarı hem de reyting başarısı ile göz kamaştırdı!

tarafından ker_def

Pazar akşamları Fox TV ekranında yayınlanan ve ilk bölümden bu yana güçlü hikayesi ile milyonlarca izleyicinin farkına vardığı Kirli Sepeti dizisi, reytinglerde iyi sonuçlar elde etmeye devam ediyor.

Yargı ve Teşkilat gibi iki güçlü yapımın karşısında Kirli Sepeti dizisinin iyi bir alternatif yapım olması, birçok izleyiciyi bu projeye çekti. Kirli Sepeti dizisinin istikrarlı bir şekilde iyi reytingler aldığı Pazar akşamları, önemli bir kitleyi kendisine bağladığını görmekteyiz.

Dizinin 14. bölümü de 7 Ocak Pazar akşamı ekrana geldi. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü ikinci olarak tamamlayan Kirli Sepeti dizisi, Teşkilat’ın bile önüne geçerek çok önemli bir başarıya imzasını attı. Bu iki kategoride günün en çok izlenen dizisi olmayı başaran Kirli Sepeti için bu durumun istikrarlı bir gidişat sergilemesi noktasında çok anlamlı olduğunu söylemek gerekiyor.

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi çok önemli oyunculardan oluşan kadrosuyla dizinin bir hayli güçlü bir ekip çalışması ile ortaya çıktığını söyleyebiliriz.

İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçurumu konu alan; aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesinin anlatıldığı Kirli Sepeti, her Pazar saat 20.00’de FOX’ta.