Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde senaryo sorunları azaldı, reytinglerde toparlanma başladı!

Yalı Çapkını dizisinde senaryo sorunları azaldı, reytinglerde toparlanma başladı!

tarafından ker_def

Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi reytinglere bakıldığı zaman ilk sezonunda olduğu gibi tüm izleyici gruplarında birincilikler elde edemiyor. Artık sadece tüm kişiler kategorisinde birinci sırada yer alan dizi, küçük bir farkla bile olsa zirvede yer almayı bu hafta da sürdürdü.

Cuma akşamları Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını dizilerinin reyting yarışı tüm hızıyla devam ediyor. AB ve ABC1 gruplarında Kızılcık Şerbeti dizisi çift haneli oranlara yaklaşan reytingleri ile tüm diziler arasında sezonun en iyisi konumunda bulunuyor. Bu kategorilerde Cuma akşamlarının birincisi olsa bile, Yalı Çapkını dizisinin hala tüm kişiler kategorisinde ilk sırada yer alarak rakibinin önünde bulunması dikkatlerden kaçmıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi ile Yalı Çapkını arasındaki bu reyting rekabetinin önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini söylemek mümkün.

Ayrıca Yalı Çapkını dizisi hikayesine yönelik eleştirilerin azalması ile birlikte hem AB hem de ABC1 kategorilerinde anlamlı bir yükseliş de sergiliyor. Dizinin toparlanmaya başladığını da bu gelişmeden anlayabilmekteyiz.

Yalı Çapkını dizi projesi yaşanan senaryo sıkıntıları nedeniyle büyük bir izleyici kaybı yaşadı ama izleyicileri tatmin edebilecek yeni düzenlemeler ile birlikte artık dizinin eski izleyicilerini yeniden kazanma süreci içine girdiğini söylemek mümkün görünüyor.