Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisi de Yargı dizisiyle aynı sürpriz gelişme ile gündemde!

Kırmızı Oda dizisi de Yargı dizisiyle aynı sürpriz gelişme ile gündemde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana damgasını vuran yapımlardan bir tanesi de Kırmızı Oda dizisi oldu. OGM Pictures imzalı dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının hayatlarından esinlenerek kitaplaştırdığı olaylara dayanıyordu. Hepsi gerçek hikayelerden alınan olaylar, izleyenleri çok etkiledi.

Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı dizide, birbirinden ilginç karakterlerin, hayatta başlarına gelen çok çarpıcı hikayeleri yansıtıldı diziye. Kırmızı Oda, ekranın unutulmayacak yapımlarından birisiydi ve 2 sezon devam etti. Dizi, daha sonra yurt dışında pek çok ülkeye de satıldı.

Son dönemde Türkiye’de çekilen dizilerin, yabancı ülkelerde kazandığı başarı herkesi gururlandırıyor. Sosyal medya aracılığı ile Türk dizilerine gösterilen ilgiyi fazlasıyla görmek de mümkün. Latin Amerika ülkelerinde dizilerimize karşı duyulan ilgi giderek artarken, bazı yapımlarla ilgili daha da gururlandırıcı bilgiler gelmekte.

Türkiye’de çekilen dizilerin uyarlamalarının yapılması da bir süredir gündeme geliyor. Bu dizilerden birisi de Yargı dizisi olmuştu. Kanal D ekranlarında başlayan ve 1. sezonunu tamamlayan dizi, büyük bir ilgiyle takip edildi. Öylesine bir etki oluşturdu ki Yunanistan’da dizinin uyarlamasının yapılması gündeme geldi.

Kırmızı Oda dizisi de Yargı dizisiyle aynı sürpriz gelişme ile gündemde! 7

Yunan versiyonu merakla beklenen Yargı dizisinin ardından bu kez Kırmızı Oda dizisinden de aynı sürpriz haber gündemde şu sıralar! Yunanistan’da ilgi gören Kırmızı Oda dizisi, uyarlama olarak yeniden ülkede çekilecek.

Orijinal Türk dizisi olan Yargı’yla ilgili Yunanistan’a uyarlanacağı haberini, dizinin senaristi Sema Ergenekon sosyal medya hesabından yaptığı duyurmuştu. Bu kez TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin de yeniden çekileceği öğrenildi. Kırmızı Oda’nın Yunan versiyonunun, ülkenin en büyük kanallarından biri olan SKAI’de önümüzdeki sezon yayınlanması bekleniyor.

Yargı’dan sonra bir Türk dizisi daha Yunanistan’da uyarlanıyor! 70

Kırmızı Oda’nın en çok ilgi çeken yönü, her hikayedeki kahramanı ünlü bir oyuncunun canlandırması olmuştu. Bir kaç bölüm konuk oyuncu olarak çarpıcı karakterlere hayat veren isimler arasında Melisa Sözen, Erkan Petekkaya, Pınar Deniz, Gökhan Özoğuz, Yiğit Özşener, Esra Ronabar, Meltem Cumbul, Evrim Alasya, Aslıhan Gürbüz, İlayda Alişan gibi pek çok isim yer alıyordu.

Her bölümü heyecanla izlenen ve her hikayesi ayrı bir merakla takip edilen Kırmızı Oda dizisi, orijinal Türk yapımı olarak gurur veren bir projeydi. Şimdi başka ülkelerde bambaşka yolculuklara çıkan Kırmızı Oda’nın Yunan versiyonunun çekilmesi de ülkemiz sinema-dizi sektörü için önemli bir kazanım…