Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili büyük iddiası gerçekleşecek gibi gözüküyor!

Oktay Kaynarca’nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili büyük iddiası gerçekleşecek gibi gözüküyor!

tarafından ker_def

Oktay Kaynarca yeni sezonda yeniden ekranda yer alacak ve hayranları da sabırsızlıkla Ben Bu Cihana Sığmazam” isimli diziyi bekliyor. atv’de yayınlanacak olan dizi, 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından sonra yayınlanacağı için Hızır Çakırbeyli karakterini unutturmak o kadar kolay olmayacak. Oktay Kaynarca ise kendisinin de sahipleri arasında yer aldığı yapım şirketinin ilk dizisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam için yoğun bir hazırlık döneminden sonra sete çıktı.

Dizinin ekibi Özbekistan’da çekimlere devam ediyor. Oktay Kaynarca, 2022 yılının başında yaptığı açıklamada dizi için, “Yeni sezonun lokomotifi olacak” ifadesini kullanmıştı. Ünlü oyuncunun Cezayir isimli karakter ile ekranda yer alacağını ve Orta Asya Türk Cumhuriyetleri’ni de kapsayan çok etkileyici bir hikaye ile geldiğini hatırlatalım.

Oktay Kaynarca hayranları da heyecanla diziden gelecek haberleri bekliyor. Şimdiye kadar gelen bilgiler hikayenin çok sağlam olduğu ve iyi bir oyuncu kadrosunun oluşturulduğu yönündeydi. Özbekistan çekimlerinden de fotoğraflar gelmeye başladı.

Oktay Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili büyük iddiası gerçekleşecek gibi gözüküyor! 7

Ünlü oyuncunun hayranlarına verdiği, ‘yeni sezonun sürükleyicisi’ olacak tarzda bir dizi ile ekranlara dönme ihtimali çok yüksek gözüküyor. Yeni sezonda birçok dizi yayınlanacak ama Ben Bu Cihana Sığmazam için çok geniş bir izleyici grubunun hazır beklediğini ve çok büyük beklentiler içinde olduklarını da söylemek gerekiyor.

Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın proje tasarım ve genel hikayesine imza attığı Bu Cihana Sığmazam dizisi merakla bekleniyor. Güzel Adamlar Medya’nın yapımcılığını üstlendiği diziyi Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş yazıyor.

Dizi ekibi İstanbul çekimlerinin ardından hikayenin yurtdışında geçen bölümlerini çekmek için İpek Yolu’nun başkenti ve aynı zamanda dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan Semerkand ve Buhara’ya gitti.

Bölge için uzun bir hazırlık ve araştırma yapan ekip sanattan tekniğe kadar birçok detay üzerinde titizlikle çalıştı. Özbekistan çekimlerinden sonra İstanbul’a dönecek olan ekip çekimlere devam edecek. Tarihine onlarca medeniyeti sığdırmış Özbekistan halkının yoğun ilgisi yüzünden set ekibi ve oyuncular zaman zaman seti durdurmak zorunda kaldı.

“Ben Bu Cihana Sığmazam” yeni sezonda atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak!