Ana sayfa Dizi Haberleri Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan’ın filminin adı değişti, çekimler başladı…

Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan’ın filminin adı değişti, çekimler başladı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İkisi de başarılı oyunculuklarıyla farklı projelerde ses getiren isimler. Ayça Ayşin Turan ekrana son olarak geçtiğimiz yaz yayınlanmaya başlayan ve 25 bölüm süren Ada Masalı dizisiyle gelmişti. Hep dram dizilerinde görmeye alıştığımız oyuncu, romantik komedide de çok başarılı olabileceğini ortaya koydu.

Ekin Koç ise özellikle Muhteşem Yüzyıl  Kösem dizisinde oynadığı Sultan Ahmet karakteri ile dikkatleri çekmişti. Ekrana en son Üç Kuruş dizisiyle geldi. Bu kez bir polise hayat verdiği dizinin sezon finali yapmasından sonra ismi Ayça Ayşin Turan ile bir projede anılmaya başlamıştı.

İki oyuncunun birlikte başrol oynayacağının duyulmasının ardından sosyal medyada hayranları kısa sürede partner olarak yakıştırmaya başladılar! Netflix için çekilen ve İnandır Beni ismiyle lanse edilen filmin, tarihi ve turistik bir mekan olan Assos ve civarında, Kuzey Ege’de çekileceği biliniyor.

Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan'ın filminin adı değişti, çekimler başladı... 7

Filmle ilgili heyecan uzun süre önce başlamıştı. Hazırlıkları tamamlanan filmin çekimlerinin başlayacağını, bayram tatilinde Sinop’a giden ve bir kaç gün sonra İstanbul’a dönen Ayça Ayşin Turan söylemişti. Assos’a gideceğini söyleyen Turan’ın açıklamasından bir kaç gün sonra da filmin çekimlerine başlandı.

Temmuz çekimlerine başlanan filmin, Ağustos ortasında bitmesi planlanıyor. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı ve Selen Bağcı’nın senaryosunu yazdığı filmin ismi Sen İnandır olarak değişti…

Çekimleri Çanakkale’nin Assos ilçesinde başlayan filmin yapımcısı TAFF Film’in twitters sayfasından da çekimlerin başladığı duyuruldu. Ekin Koç filmde Deniz isimli başarılı bir fotoğrafçıya hayat verirken, Ayça Ayşin Turan da bir reklam ajansında çalışan Sahra karakterini oynuyor.

Kadroda yer alan isimler arasında usta oyuncular Yıldız Kültür ve Zerrin Sümer’in yanı sıra Naz Çağla Irmak ile Çağrı Çıtanak da da bulunuyor. 14 Temmuz itibariyle çekimlerine başlanan film, Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç hayranları tarafından da merakla bekleniyor…