Ana sayfa Dizi Arşivi Kırmızı Oda Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Kırmızı Oda Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kırmızı Oda, OGM Pictures imzalı, yönetmeliğini Cem Karcı’nın yaptığı, Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı dram ve psikolojik türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. TV 8’de ekranlara gelen dizi, Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ adlı eseri ve çeşitli bölümler derlenerek televizyona uyarlanmıştır.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizide, ünlü oyuncular farklı hikayelerle yer alıyor. Gerçek hayatta yaşanmış dram içerikli bu hikayelerde insanların hayatlarında yaşadıkları büyük yıkımlar, ihanetler, şiddet ile ilgili sahneler izleyici ile buluşturuluyor. Çok etkili sahneler olması nedeniyle ve gerçek hayatta da bu olayların yaşanıyor olmasından ötürü, izleyiciler bu hikayeleri çok dikkatle takip ediyor. Dizi, bir doktorun üzerinden bu sorunları yaşayanların, farklı bakarak hayatlarına tüm yaşananlara karşı nasıl devam edebileceklerini de öğretmeye çaba harcıyor.

Kırmızı Oda Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: TV 8
Yapımcı: ÜS Yapım
Türü: Dram- Psikolojik
Yayın Tarihi: 4 Eylül 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 150 dakika
Müzik: Fırat Yükselir
Başrol: Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral
Oyuncular: Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan, Halit Özgür Sarı

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/kirmiziodadizi
Instagram: https://www.instagram.com/kirmizioda.dizi/
Facebook: https://www.facebook.com/kirmizioda.dizi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCS32Bmm4aPGAYQcXyks3meA
Resmi internet sayfası: https://www.tv8.com.tr/kirmizi-oda

TÜM HABERLER:

Kırmızı Oda dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Kırmızı Oda dizisi yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek uyarlanıyor. Dizide, bir psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları ekrana geliyor. Kırmızı Oda’da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, mutluluk ve hüzünler ekranlara taşınıyor. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getiriyor. Dizide aynı zamanda her bölümde farklı oyuncular yer alıyor. Ünlü isimler farklı karakterlerde güncel hayata yönelik sorunları yansıtan hikayelerle güçlü performans sergiliyor. İzleyicilerin duygularına, ruhuna hitap eden, kendi hayatlarında yaşadıklarını görmelerini sağlayan ve onlara hayata farklı bakabilecekleri fikriin aşılayan bir yapım.

Kırmızı Oda Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Kırmızı Oda’nın süregelen bir hikayesi yok. Psikolojik tedavi için bir psikiyatri kliniğine başvuran hastaların hikayelerinin anlatıldığı dizide birden fazla hikâye görmek mümkün Kırmızı Oda’nın başrol oyuncusu Binnur Kaya, psikiyatri kliniği sahibini ve bir psikiyatristi canlandırıyor.

Dizide yer alacak konuk oyuncular ise o bölümün hikayesine göre belirleniyor. Dizinin bu zamana kadar yayınlanan bölümlerinde, Burcu Kara, Celil Nalçakan, Nur Erkul, Tansel Öngel, Emre Kınay, Hakan Meriçliler, Melisa Sözen, Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir’in de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim konuk oyuncu olarak rol aldı.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Binnur Kaya (Doktor Hanım)
Tülin Özen (Doktor Piraye)
Burak Sevinç (Doktor Deniz)
Meriç Aral (Doktor Ayşe)
Gülçin Kültür Şahin (Sekreter Tuna)
Sezin Bozacı (Kafe Görevlisi Aynur)
Baran Can Eraslan (Çaycı Hüseyin)
Halit Özgür Sarı (Klinik Müdürü Murat)
Konuk Oyuncular/ Bölüm
Burcu Biricik (14-)
Füsun Demirel (12-)
Ruhi Sarı (11-13)
Özlem Türay (11-)
Sema Keçik (10-)
Burcu Kara (9)
Beyti Engin (9)
Celil Nalçakan (8-10)
Nur Erkul (7-8)
Deniz Hamzaoğlu (7-9)
Tansel Öngel (5)
Emre Kınay (5-6)
Hakan Meriçliler (5-)
Melisa Sözen (2-13)
Evrim Alasya (1-7)
Salih Bademci (1-4)
Hande Doğandemir (1-4)

Kırmızı Oda Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Kırmızı Oda dizisinin klinik sahneleri İstanbul Beykoz’da yer alan Eski Kundura Fabrikası Platosu’nda gerçekleştiriliyor. Birçok çekim de burada yapılıyor. Ayrıca dizinin çekimleri için İstanbul’un Üsküdar, Ortaköy, Beykoz gibi semtleri ve boğaz manzaralı pek birçok mekan da kullanılıyor. Üsküdar sahilindeki pek çok cafe ve mekan da Kırmızı Oda’nın çekimleri için kiralanıyor. Bölümün konseptine uygun olarak Çamlıca Tepesi ve Şile sahilleri de zaman zaman dizinin çekimlerine sahne olan mekanlar.

JENERİK:

Kırmızı Oda’nın müzikleri Fırat Yükselir’e ait. Dram ve psikolojik öğeleri ekrana taşıyan dizinin jenerik müziği de duygusal ve hüzünlü ritimlerden oluşuyor.

FRAGMANLAR:

Kırmızı Oda dizisinden ilk tanıtım TV 8’in ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Temmuz ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve izleyicide merak uyandırdı. Dizinin her yeni bölümü öncesinde de fragmanlar ile heyecanın yükselmesi için paylaşımlar yapılıyor.

İlk Tanıtım:

Kırmızı Oda dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Kırmızı Oda dizisinin 1.sezonu 4 Eylül 2020 Cuma günü başladı. Dizi her Cuma saat 20.00’de TV 8’de izleyicisi ile buluşuyor.

Kırmızı Oda dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından takip edebilirsiniz.

TERAPİ ETKİSİ

Her bölümünde farklı bir karakterin hikayesini psikiyatristin gözünden ekrana taşıyan Kırmızı Oda izleyicileri de dizide kendi yaşam öykülerinden bir parça bulabiliyor.

Sosyal medyada diziyle ilgili; ‘Türkiye’de birçok insanın ihtiyacı olduğu halde gidemediği psikolojik tedaviyi, insanların evine getiren yapım’ şeklinde yorumlar da yapılıyor.

KAMERA ARKASI:

İstanbul’da birçok farklı mekanda çekilen ve her bölümünde farklı konuk oyuncuların rol aldığı dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor.