Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde bir mucizeye tanık olacaksınız!

Mucize Doktor dizisinde bir mucizeye tanık olacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor, ikinci sezonunda etkili bölümlerle izleyicileri mutlu etmeyi sürdürüyor. Dizi AB grubunda gün birincisi olmasına rağmen, total ve ABC1 gruplarında geçen sezon elde ettiği birincilikleri bu sefer Bir Zamanlar Çukurova dizisine kaptırdı.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Murat Aygen ve Hazal Turasan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 35. yeni bölümünde bir mucizeye tanıklık edeceksiniz. Dizinin fragmanında verilen mesaj aynen böyle… 35. kattan düşen bir işçi yaşıyor ve Berhayat Hastanesi gündeme geliyor. İşçinin durumu ile ilgili sahneler dikkat çekecek.

Ayrıca Ali Vefa, otomobil ile deneme sürüşleri yaparken sokak ortasında Nazlı’nın babasına çarpmıştı. Nazlı, babası ile ilgili kötü anılarla dolu. Ancak Ali Vefa, değişmiş olabileceğini düşünmesini sağlıyor. Ayrıca babasının kötü şartlarda ve sokakta yaşadığı da ortaya çıkıyor.

Mucize Doktor dizisinde insan halleri, hayatların kırılganlığı ve ruhsal çelişkilerin bir arada yaşanacağı yeni bölüm geliyor. 29 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak olan 35. bölümden ilk görüntüleri videoda izleyebilirsiniz.