Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde felaket tablosu, bu sert düşüşün nedeni ise Meliha

Kırmızı Oda dizisinde felaket tablosu, bu sert düşüşün nedeni ise Meliha

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Kırmızı Oda dizisinin son bölümünün elde ettiği reytingler görenleri şaşkına çevirdi. Sezon başından bu yana çok iyi performans ortaya koyan ve Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı başaran Kırmızı Oda dizisi, AB grubunda 10’lu reytinglerin bile üzerine çıkan performans sergilemişti.

Dizide Evrim Alasya’nın Meliha karakterindeki müthiş başarısı ve bu karakterin hikayesi de çok etkili olmuştu. Ancak Meliha önceki bölümde diziden ayrıldı. Alya’nın hikayesi devam ediyor. Melisa Sözen çok başarılı performanslar ortaya koyuyor. Ayrıca Celil Nalçakan da diziye Garip karakteri ile katıldı ama reytingler sert bir düşüş gösterdi.

Dizinin ne hikaye anlatımında ne de performansında bir hafta ara ile bu kadar büyük reyting kayı yaşatacak bir değişim olmadı. Ancak anlaşılıyor ki Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha karakterinin gidişi Kırmızı Oda dizisine çok şey kaybettirmiş.

16 Ekim Cuma ile 23 Ekim Cuma tarihleri arasında yayınlanan 7. ve 8. bölümlerin elde ettiği reyting oranlarında ciddi farklılık var. Bu hafta tüm kategorilerde düşüş yaşayan Kırmızı Oda dizisi, izleyicilerinin neredeyse 4’te 1’ini kaybetmiş gibi bir tablo var.

Geçen hafta 7.5 ile 11 reytingleri arasında oranlar tutturan dizinin bu hafta 5.9 ile 7.4 oranlar arasına gerilemesi çok büyük bir kayba işaret ediyor…

Kırmızı Oda dizisinin 30 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 9. bölümünden ilk görüntüler da paylaşıldı. Celil Nalçakan’ın Garip karakteri devam ediyor. Ünlü oyuncu türkü de söyleyecek. Ayrıca Melisa Sözen’in Alya’sı da değişeceğine söz veriyor… Yeni bölüm de merakla bekleniyor.