Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisini izlerken, Poyraz Karayel’i hatırlayacaksınız!

Kırmızı Oda dizisini izlerken, Poyraz Karayel’i hatırlayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Celil Nalçakan, Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Zülfikar karakteri ile gönüllere adını yazdırmıştı. Ünlü oyuncunun geniş kitleler tarafından büyük ilgi görmesinde bu karakterin rolü de çok büyük olmuştu.

Poyraz Karayel’in üzerinden 3 yıl geçti… Zülfikar karakterinden sonra ünlü oyuncu, Hayati Solmaz ve Cem Güneş gibi iki farklı karakterde daha dizilerde yre aldı. Kırmızı Oda dizisine Garip karakteri ile 8. bölümde katılan Celil Nalçakan, sevdiği kadının kendisini aldattığını düşünen ve onu öldürmek istediği sırada Doktor Hanımın karşısına çıkan birisi olarak yer aldı.

Kadın şiddetinde erkek bakış açısını yansıtan, toplumun değer yargılarını sorgulatan Garip karakterini başarıyla canlandıran Celil Nalçakan, dizinin 30 Ekim Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünde bir de türkü söyleyecek.

Ünlü oyuncunun Zülfikar karakterinde Poyraz Karayel dizisindeki türküleri meşhurdu… Kırmızı Oda’yı izlerken birçok seyirci Poyraz Karayel’i hatırlayacak. İşte Kırmızı Oda dizisinin 9. bölüm fragmanındaki Celil Nalçakan’ın “Gesi Bağları” türküsündeki performansı:

2016 yılının Mart ayında yayınlanan Poyraz Karayel dizisinin 48.bölümünde ise Celil Nalçakan “Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme” türküsünü seslendirmişti.

Celil Nalçakan, 2015 yılının Nisan ayında yayınlanan Poyraz Karayel’in 16. bölümünde ise “Acılara Tutunmak” isimli şarkı ile yine izleyicilerin gönlünde yer edinmişti…