Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam büyük dizi savaşının ortasında kaldı!

Aşk Mantık İntikam büyük dizi savaşının ortasında kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yaz döneminin en başarılı yapımı olarak ekranlarda yer alan Aşk Mantık İntikam, Fox TV’de yoluna devam ediyor. Geçen sezon Son Yaz dizisinin yayınlandığı Cuma akşamları artık Aşk Mantık İntikam tarafından kapatılmış durumda. Çünkü reytingler o kadar iyi geliyor ki, Fox TV gün değişikliği riskini almak istemedi.

Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin Cuma günlerinde kalması çok iyi bir gelişme. Zira izleyiciler hem diziye hem de yayın gününe alıştı. Yeni diziler de bir bir ekranlara geliyor.

Show TV’de Yalancı isimli dizi Cuma akşamları yayınlanacak. 17 Eylül’de hem Yalancı hem de Kırmızı Oda dizileri izleyicilerle buluşacak. Geçen sezonun flaş dizisi olan Kırmızı Oda, reytinglerde çok iyi sonuçlar aldı.

Ayrıca 16. sezonu ile birlikte Kanal D ekranında Arka Sokaklar dizisinin de 595. bölümünü Cuma akşamı izleyeceksiniz. Sonuç olarak; Aşk Mantık İntikam dizisi sert bir rekabetin ortasına düşecek.

Romantik komedi yapımları kış sezonunda dram yapımları karşısında çok zorlanıyor. Ancak bazıları aradan sıyrılmayı başarıyor. Erkenci Kuş, Afili Aşk ve Sen Çal Kapımı yapımları bu aradan sıyrılan dizilere örnek verilebilir.

Aşk Mantık İntikam büyük dizi savaşının ortasında kaldı! 7

İşte Aşk Mantık İntikam da Cuma akşamları kendi izleyicisi ile kendi yolunda giderek sezon sonuna kadar ekranda kalma savaşına başlıyor. 17 Eylül akşamı böyle iddialı diziler karşısında Fox TV’nin dizisi eğer iyi sonuçlar almaya devam eder ise, bu gelecek adına çok umutlu bir mesaj olacak.

Yaz döneminin en iyi dizisi olan Aşk Mantık İntikam, Cuma rekabetinde tam olarak dizi savaşının ortasında kalacak. Hem geçen sezonun başarılı işleri hem de yeni diziler derken, kanallar için müthiş bir reyting rekabeti başlıyor.