Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinde Melek ile göz dolduran Nilsu Yılmaz çok iddialı atv dizisinde!

Kırmızı Oda dizisinde Melek ile göz dolduran Nilsu Yılmaz çok iddialı atv dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda isimli televizyon dizisi tv8 ekranında çok başarılı bir ilk sezon geçirdi. Birçok konuk oyuncunun hikayelerde yer alması ve izleyicileri de derinden etkilemesi geçen sezonun en çok konuşulan konularından birisiydi.

Kırmızı Oda dizisinin ilk başladığı dönemde Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha karakteri çok etkileyici olmuştu. Dizinin adeta kısa sürede sıçrama yapmasında büyük payı olan Meliha’nın hikayesinde Melek karakteri bir anda öne çıktı.

Meliha’nın kızı olan Melek’in bir yangın sonucu öldüğü sanılıyordu. Meliha karakteri de derin bir acı yaşamış ve izleyiciler onun acısıyla uzun süre ekran başında gözyaşı dökmüştü.

Ancak yangın çıkan gece Melek bir arkadaşı ile dışarıdaydı. Tekrar evine dönmeyen Melek kendisine yeni bir hayat kurdu. Bir gazinonun kapısından içeri girdikten sonra hayatın çok değişen ve kötü olaylarla karşılaşan Melek karakterini Nilsu Yılmaz canlandırmıştı.

Kırmızı Oda dizisinde Melek ile göz dolduran Nilsu Yılmaz çok iddialı atv dizisinde! 7

Nilsu Yılmaz, çok başarılı bir performans sergiledi. 8 bölüm boyunca Kırmızı Oda’da en çok konuşulan isimlerden olan genç oyuncu, bu rolü sayesinde Kardeşlerim dizisinden rol kaptı.

atv ekranında 18 bölüm yayınlanan ilk sezonun ardından Kardeşlerim ekibi yeniden bir araya geldi. Okuma provalarının ardından çekimlere geçilecek. Sette yer alacak yeni isimlerden birisi de Nilsu Yılmaz olacak. Gazeteci Birsen Altuntaş, Cemile karakterini genç oyuncunun canlandıracağı bilgisini paylaştı.

Cemile yetimhanede büyüyen bir genç kız ve herkesi derinden etkileyecek bir hikaye ile geliyor.

Kırmızı Oda’daki Melek karakterinden sonra Nilsu Yılmaz’ın yeni rolün altından da kalkacağına herkes kesin gözüyle bakıyor.