Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin yeni karakteri Cemile’yi kimin canlandıracağı belli oldu!

Kardeşlerim dizisinin yeni karakteri Cemile’yi kimin canlandıracağı belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizi ekibinde ikinci sezon için büyük bir heyecan var. 18. bölüm ile birlikte yaz arası veren dizinin ekibi, bir süre tatil yaptı ve moral depoladı. Yeni sezon için tekrar buluşan ekibin yüksek enerjisi okuma provalarında dikkatleri çekti.

Kardeşlerim dizisinden bir isim ayrıldı ama 3 yeni isim geliyor… Ayşe karakterine hayat veren Çağla Şimşek’in hikayeye veda ettiği ortaya çıkmıştı. Cemile, Dora ve Kaan isimli üç yeni karakter ile yeni sezonda karşılaşacaksınız. Peki bu karakterlere kimler hayat verecek?

Kardeşlerim dizi ekibi bir yandan okuma provası yaparken, diğer yandan da yeni karakter için oyuncularla görüşmeler sürdürülüyor. İlk netleşen isim ise Nilsu Yılmaz oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Nilsu Yılmaz, Cemile karakteri ile hikayede yerini alacak.

Kardeşlerim dizisinin yeni karakteri Cemile'yi kimin canlandıracağı belli oldu! 11

2013 yılından bu yan setlerde yer almakta olan Nilsu Yılmaz, Payitaht Abdülhamid dizisindeki Dilruba karakteri ile dikkatleri çekti. Kırmızı Oda dizisinde Melek olarak izlediğimiz genç oyuncu, Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde de Ayla karakterini canlandırmıştı.

Cemile karakterinin hikayesi de izleyicileri derinden etkileyecek. Yetimhanede büyüyen Cemile’nin gelişinin Kardeşlerim dizisinde neleri değiştireceği çok merak ediliyor.