Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde Meliha gitti ama sürpriz iki isim geliyor!

Kırmızı Oda dizisinde Meliha gitti ama sürpriz iki isim geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından birisi de Kırmızı Oda dizisi oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan dizinin ilk bölümleri büyük bir dikkatle izlenirken, sarsıcı olayla izleyiciyi derinden etkiledi. Özellikle Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha karakteri, diziye büyük bir kitlenin ilgisini çekerken, karakter geçtiğimiz hafta veda etti.

OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda dizisinin gerçek hayat hikayelerinden alındığını artık herkes biliyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarından alıntılanan hikayeler, izleyenleri de hayli sarsıyor. Binnur Kaya’nın Doktor Hanım rolüyle ekranda olduğu dizi, her hafta farklı içerikleriyle dikkatleri çekiyor.

Melisa Sözen’in oynadığı Alya isimli kadının hikayesi de yine diziyi sürükleyen hikayeler arasında. Evrim Alasya’nın geçen hafta ayrılışının ardından bu hafta yeni hikayeler de diziye eklendi ancak reytingde bir miktar düşüş yaşandığı da gözlerden kaçmamıştı.

Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu yazdığı diziye yeni karakterlerin geleceği öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, yeni bölümlerde uzun zamandır ekranlarda olmayan Burcu Kara ve usta oyuncu Beyti Engin’i izleyeceğiz.

Kırmızı Oda dizisinde Meliha gitti ama sürpriz iki isim geliyor! 8

Burcu Kara’nın şimdilik kimi oynayacağı bilinmiyor ama yine çarpıcı bir karaktere hayat vermesi bekleniyor. Meliha’nın hikayesinin ardından daha etkili bir hikayeyi bekliyordu izleyici. Bakalım beklentiler karşılanabilecek mi?

Kırmızı Oda dizisinde Meliha gitti ama sürpriz iki isim geliyor! 9