Ana sayfa Dizi Haberleri Tarık Ünlüoğlu’nun vefatı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı sanıldığından daha çok etkiledi!

Tarık Ünlüoğlu’nun vefatı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı sanıldığından daha çok etkiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 5.sezonu öncesinde, 1 Ekim 2019 tarihinde Ünal Kaptan karakterine hayat veren Tarık Ünlüoğlu’nun vefatı tüm sanat camiasını derinden üzmüştü. 1957 İzmir doğumlu olan sanatçı, hastanede akciğer kanseri tedavisi gördüğü sırada solunum yetmezliği sebebiyle vefat etmişti.

Kurtlar Vadisi dizisinde Testere Necmi karakteri ile fenomen olan Tarık Ünlüoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ise Ünal Kaptan karakteri ile yer aldı. Oyuncunun vefatının dizinin ekibini çok derinden sarstığını, aradan geçen 1 yılın ardından yönetmen Onur Tan açıkladı.

Dizi TV programına konuşan Onur Tan, en zor sezonlarının Tarık Ünlüoğlu’nun vefatı nedeniyle 5. sezon olduğunu dile getirdi. Şu anda ekranda 6. sezonu ile yer alan dizide o dönem yaşananlarla ilgili Onur Tan şu ifadeleri kullandı:

“Her anımız çok dolu dolu, çok keyifli ve çok güzel geçti. Galiba en çok geçtiğimiz sezon çok yoruldum. Yani, çok yoruldum derken iki yeni yönetmen arkadaşımız daha vardı ama, Tarık abimizin aramızdan ani ayrılışı bizi çok etkiledi. Ekip olarak da derinden etkiledi. Onun yokluğuna alışmak bizim için zor oldu. En zor çekimlerimizi galiba o dönemler yaptık, ekipçe…”

6 sezonluk performansta 16 bin 500’den fazla sahne çektiklerini hatırlatan ünlü yönetmen, bazı sahneleri hatırlayamadığını da belirtti.