Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinden ayrılan Evrim Alasya’ya yeni dizisi Şahmeran’da büyük sürpriz!

Kırmızı Oda dizisinden ayrılan Evrim Alasya’ya yeni dizisi Şahmeran’da büyük sürpriz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.comm/Detay – Sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından birisi olan Kırmızı Oda dizisinde, izleyenleri ekrana kilitleyen Meliha’nın hikayesi yüreklere dokundu. Evrim Alasya, Meliha karakteriyle dizinin başından beri herkesi çok etkiledi. Binnur Kaya’nın Doktor Hanım rolünde yer aldığı dizide, Meliha karakterinin gerçek hikayesi, başından beri çok sarsıcıydı.

Evrim Alasya’nın güçlü oyunculuğuyla Meliha karakterini canlandırdığı bölümler bitiyor. Alasya, yeni bir dizi ile ekrana gelecek. Aslında önce Deniz Çakır’ın isminin geçtiği bir diziydi Şahmeran. Ancak geçtiğimiz günlerde Evrim Alasya’nın başrolde yer alacağı ortaya çıkmıştı.

Diziyle ilgili bilgiler de gelmeye devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği son bilgilerde, ilginç bir sürpriz de ortaya çıktı. Çekimlerinin başladığı öğrenilen dizinin henüz kanalı belli değil.

Erkan Birgören’in senaryosunu yazdığı dizinin ismi şimdilik Şahmeran olarak anılıyor ancak değişebilir. Dizideki ilginç sürpriz ise Evrim Alasya’nın Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Meliha ile ilgili. İzleyenler bilir, Meliha, için için evlendiği adamın ilk evliliğinden olan Necdet’e aşıktı ve onu başka bir kadınla görünce de yıkılmıştı.

Kırmızı Oda dizisinden ayrılan Evrim Alasya'ya yeni dizisi Şahmeran'da büyük sürpriz! 7

İşte bu karakteri Taha Baran Özbek oynuyordu. O dizide Meliha ve Necdet kavuşamadı ama Şahmeran dizisinde iki oyuncunun yine birlikte kamera karşısına geçecekleri ortaya çıktı. Taha Baran Özbek’in de Şahmeran dizisinde oynayacağı öğrenildi.

Dizide, Evrim Alasya (Ferda), Demet Akbağ (Perihan), Yusuf Çim (Aras), Bekir Aksoy (Fikret), Müge Su Şahin (Merve) ve Esila Umut’un (İpek) rolünde yer alıyor.

Dizinin yapımcılğını İrfan Şahin üstlenirken yönetmenliğini ise Gökçen Usta yapacak.