Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da Meliha ile yürek parçalayan Evrim Alasya’dan bir sürpriz daha var!

Kırmızı Oda’da Meliha ile yürek parçalayan Evrim Alasya’dan bir sürpriz daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan ve önceki bölümde yapımdan ayrılan Evrim Alasya, sergilediği performans ile takdiri hak etmişti. Ünlü oyuncu, Meliha karakterine hayat verdi ve acılı kadının yürek burkan hallerini de sanki yaşıyormuş gibi canlandırdı.

Evrim Alasya’nın başarılı performansı da ekran başındaki milyonlarca insanı gözyaşına boğdu. Alasya, bu başarılı çıkışının ardından yeni sezonun iddialı yapımlarından Şahmeran’dan teklif aldı ve kabul ederek, yeni rotasını belirledi .

Erkan Birgören’in hikayesini yazdığı dizide Ferda karakterine hayat verecek olan Evrim Alasya usta isimlerle aynı sette olacak. Perihan karakterinde Demet Akbağ, Aras olarak Yusuf Çim, Fikret rolünde ise Bekir Aksoy’u izleyeceğiz. Ayrıca Müge Su Şahin, Merve karakterini canlandıracak. İpek rolünde ise Esila Umut yer alacak.

Evrim Alasya’nın Kırmızı Oda dizisindeki rol arkadaşlarından Taha Baran Özbek de Şahmeran dizisinin ekibinde yer alıyor. Özbek, Kırmızı Oda’da Necdet olarak ekranda yer almıştı.

Kırmızı Oda'da Meliha ile yürek parçalayan Evrim Alasya'dan bir sürpriz daha var! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgilerle dizi hakkında detaylar da ortaya çıktı. İrfan Şahin’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni Gökçen Usta oldu.

Dizinin çekimlerine de başlandı. Ancak henüz hangi kanalda yayınlanacağına yönelik anlaşma tamamlanmadı. Gelişmeleri aktaracağız.