Ana sayfa Sosyal Medya Ne Süreyya ama! İstanbullu Gelin’de Aslı Enver’i parlattı, şimdi de Kırmızı Oda’da Cemre Melis Çınar’a şans oldu!

Ne Süreyya ama! İstanbullu Gelin’de Aslı Enver’i parlattı, şimdi de Kırmızı Oda’da Cemre Melis Çınar’a şans oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süreyya İstanbullu Gelin’de Aslı Enver için, Kırmızı Oda’da ise Cemre Melis Çınar için büyük şans oldu! İstanbullu Gelin’in Süreyya’sı Aslı Enver’in Kırmızı Oda’daki karşılığı Cemre Melis Çınar… İki ünlü oyuncu da farklı dizilerde ve farklı Süreyya karakterlerine hayat verdi. Aslında kitaptaki Süreyya aynıydı, ancak yorum farklı oldu… Kırmızı Oda’da Melisa Sözen’in canlandırdığı Alya’nın annesinin Süreyya olduğu biliniyordu. İstanbullu Gelin dizisinde Aslı Enver’in 3 sezon canlandırdığı ve kariyerinde büyük ilerleme sağladığı karakter bu sefer de Cemre Melis Çınar’a büyük bir kazanım sağladı.

tv8 ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde rol alan Cemre Melis Çınar, hayatında her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Sokakta magazin kameralarına yakalanan oyuncu, dizide her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Melisa Sözen’in canlandırdığı Alya karakterinin annesi olarak ekranda yer alan oyuncu, kendi hikayesinin sona yaklaştığını ve yakında ayrılık yaşanacağını söyledi. Çınar, “Artık benim hikayem zaten sona yaklaştı, sona geldi ama çok güzel yorumlar aldım. Çok keyifli bir süreçti benim için” diye konuştu.

Ne Süreyya ama! İstanbullu Gelin'de Aslı Enver'i parlattı, şimdi de Kırmızı Oda'da Cemre Melis Çınar'a şans oldu! 8

Canlandırdığı Süreyya karakteri hakkında konuşan oyuncu, yıprandığı itirafında bulundu. Bu karaktere çok çalıştığını anlatan oyuncu, “Çünkü her oyuncunun eline bu kadar iyi bir karakter oynama fırsatı geçmiyor. Çok şanslıyım. Yıpratıcıydı bir yandan da Süreyya’nın derin sularında yüzmek bana çok iyi geldi. Başka bir insan formunu bu kadar deneyimlemek için çok hoş. Benim için çok derin bir suydu ve güzel bir nefesle çıktığımı düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Karakterden çok etkilenmediğini ama keyifli olduğunu anlatan Cemre Melis Çınar, kitabı okuduğunu ve karakterin nereden nereye evrileceğini önceden bildiğini, çok iyi iki yönetmen ile de çalıştığını söyledi.

Ne Süreyya ama! İstanbullu Gelin'de Aslı Enver'i parlattı, şimdi de Kırmızı Oda'da Cemre Melis Çınar'a şans oldu! 9

Sokakta genelde “Alya” diye kendisine bağıranlar olduğunu da söyleyen oyuncu, her seferinde güldüğünü ve çok güzel yorumlar aldığını söyledi. Çınar, seyircinin tepkisinin bu kadar olumlu olmasından memnun olduğunu da söyledi.

Çınar, “İnsanların Süreyya’yı anlaması ve bundan etkilenmesi ve bir yerde de kendilerine bir ders çıkartmaları benim açımdan çok keyifliydi” dedi.

Sette koronavirüs nedeniyle yoğun önlemler alındığını ve testler yapıldığını belirten oyuncu, şimdiye kadar bir sorun yaşamadıklarını anlattı.

2014-2015 sezonunda Elif dizisinde Arzu karakteri ile oyunculuğa başlayan Cemre Melis Çınar, Yaralı Kuşlar isimli günlük dizide de Melis Saraç olarak ekrandaydı.