Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisine adeta bir ceza gibi, yapmayın bunu!

Kırmızı Oda dizisine adeta bir ceza gibi, yapmayın bunu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk karakterinin 17. yeni bölümde neler yaşayacağı izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Boncuk’un sözlerinden anlaşılan şey, Ermişler’in tüm konuşmalarının aslında onun duymak istedikleri olduğuna yönelik bir izlenim var. Kocasının sevgisizliğini yaşayan ve bastırılmış duygularını Ermişler yoluyla açığa çıkarmaya çalışan bir Boncuk göreceksiniz.

Kocasının Boncuk’u sevgisiz bırakmasının sonuçlarının bu olduğunu belirten dizinin hayranları, yeni bölümü iple çekiyor… Sosyal medyada 17. bölüm fragmanından sonra yapılan yorumlarda, dizideki aşk üçgeni ise eleştiri konusu oldu. “Yapmayın bunu” diye haykıran dizi hayranları, bu yapımın sıradanlaşmasını hiç istemiyor.

Bir dizi hayranı, “Aşk üçgeni olmasa daha iyi, sıradan bir dizi haline gelmesinden korkuyorum. Onun dışında her şey muhteşem” diye yorum bıraktı. Aslında bu sözler birçok dizi hayranının da düşüncelerine tercüman olan ifadeler.

Doktor hanımın şu sözleri de akıllara yazılacaktır: “Başımıza gelen şeyleri kontrol edemeyiz belki ama ne düşünüp ne hissedeceğimizi kontrol edebiliriz.”

Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olma unvanını sürdüren tv8’in dizisi, yine güçlü sahnelerle geliyor. İşte 25 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan Kırmızı Oda dizisinin 17. bölüm fragmanı: