Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman yeni dizisini çok uzaklarda buldu, hem de bu milli bir görev!

Can Yaman yeni dizisini çok uzaklarda buldu, hem de bu milli bir görev!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dolunay ve Erkenci Kuş dizileri ile yurt dışında büyük popülerlik kazanan Can Yaman, bu sezon da Bay Yanlış ile göze girdi. Sosyal medyada çok güçlü bir konumda bulunan, yurt dışındaki hayranlarının her hareketini yakından takip ettiği ünlü oyuncudan başarı haberleri gelmeye devam ediyor.

Can Yaman’ın en son ünlü bir İtalyan makarna markasının reklam yüzü olacağı ortaya çıkmıştı. Oyuncunun reklam filminin yönetmeni ise hep birlikte çalışmak istediği ünlü yönetmen Ferzan Özpetek olması da ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Can Yaman, şimdi de İtalya’dan bir dizi teklifi aldı ve bunu da kabul etti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu Sandokan isimli dizide Sandokan karakterine hayat verecek.

İtalya’yı fetheden oyuncumuz adeta milli bir görev için kolları sıvayacak. Bir Türk oyuncunun İtalya’da çekilecek dizide başrolde yer alması muazzam bir başarı olarak dikkat çekiyor.

Luxvide isimli İtalyan yapım şirketinin sahibi Luca Bernabei ile görüşen Can Yaman, teklifi kabul ederek üzerine büyük bir sorumluluk da almış oldu. Can Yaman’ın oynayacağı yeni dizinin yapımcısı tarafından RTL radyo istasyonundaki röportajında açıklandı.

Ünlü yapımcı “Can Yaman’ı birçok teklif arasından aldığımız için çok mutluyuz” açıklamasıyla dikkat çekti.

2021 yılının Ekim ayında Sandokan dizisinin çekimlerinin başlaması bekleniyor. Dizi için bir hayli yoğun hazırlık yapması gereken Can Yaman, İtalyan halkının çok sevdiği Sandokan karakterine bürünerek Türkiye’nin yurt dışındaki algısını da olumlu yönde etkileyecektir.