Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir’in yılbaşı sürprizi ortaya çıktı! Ama ne sürpriz!

Demet Özdemir’in yılbaşı sürprizi ortaya çıktı! Ama ne sürpriz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, son dönemin çok konuşulan ve sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen isimlerinden birisi. Erkenci Kuş dizisinin ardından ekranlara tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelmekte. İbrahim Çelikkol ile ekran uyumunu da yakalayan oyuncu, Zeynep karakterini başarılı bir şekilde canlandırıyor.

Demet Özdemir, sosyal medyayı da etkin kullanan isimler arasında geliyor. Oyuncu, yaptığı paylaşımlarla takipçilerini de heyecanlandırmakta. Kimi zaman dizinin setinden kamera arkası paylaşımlarıyla konuşuluyor oyuncu.

Dizide rol aldığı diğer oyuncularla kamera arkası pozlar paylaşan Demet Özdemir, kimi zaman tüyolar da veriyor dizi hakkında paylaşımlarıyla.

Demet Özdemir, aynı zamanda günlük hayatından da pek çok paylaşım yapıyor. Giyim tarzıyla da konuşturan oyuncunun son günlerde yaptığı bir paylaşım ise dikkatleri çekti.

Özdemir’in sürprizi de yaptığı paylaşımla ortaya çıkmış oldu. Her yıl klasikleşen tv8’in yılbaşı programı O Ses Yılbaşı’na Demet Özdemir de katılıyor!

Oyuncunun aşağıdaki fotoğrafında çekimler için stüdyoya gittiği görülürken, tek başına mı çıkacak yoksa dizideki partneri İbrahim Çelikkol ile birlikte mi şarkı söyleyecekler merak konusu.

İzleyip göreceğiz…İşte Demet Özdemir’in paylaşımı:

Demet Özdemir'in yılbaşı sürprizi ortaya çıktı! Ama ne sürpriz! 13