Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisini finale götürebilecek büyük tehlike!

Kırmızı Oda dizisini finale götürebilecek büyük tehlike!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cuma akşamları tv8 ekranında yayınlanmakta olan Kırmızı Oda çok başarılı bir yapım. Elde ettiği reyting birincilikleriyle de başarısını kanıtladı. Milyonlarca izleyiciyi de ekrana taşıyan farklı ve güçlü bir hikayesi var.

Binnur Kaya gibi usta bir ismin yanı sıra; Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral gibi dikkat çeken daimi oyuncuları bulunuyor. Ayrıca sıklıkla da ünlü isimlerin başarılı performanslar sergilediği yeni karakterlerle dizi sürekli olarak kendisini yeniliyor. Buraya kadar her şey güzel. Ancak ortada bir başka sorun var…

Kırmızı Oda dizisinin tutkunları yavaş yavaş sıkılmaya başladıklarını da sosyal medya platformlarındaki yorumlarında sergiliyor. Ayrıca dizinin reytinglerinde de bir miktar gerileme var. Diziyi finale bile götürebilecek bir tehlike ise kapıda bekliyor…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu durumu köşe yazısında belirtti. Dizinin uzun süresi izleyicileri fazlası ile sıkmaya başladı.. Hikayeler fazlasıyla uzatılıyor, adeta sakız gibi uzayan sahneler, bölümler ardı ardına geliyor.

Şimdilik dizi izleyicileri tahammül ediyor ama akıcılığı yavaşlayan ve karakterlerin sündürülerek uzatılmasına neden olan bu planlama izleyicilerin diziden soğumasına neden olabilir.

Sina Koloğlu da yazısında tehlikeyi şu sözlerle ifade ediyor:

“Dizi, “Haydi yeter” diyor bu kadar yoğunluktan sonra… ‘Zaman dolmadı uzatmak lazım’ havasına girince yoruyor. En büyük handikapı da bu ‘Kırmızı Oda’nın…”