Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kırmızı Oda hem yürek yaktı hem reytingleri sildi süpürdü!

Kırmızı Oda hem yürek yaktı hem reytingleri sildi süpürdü!

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen yirmi birinci bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olarak Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu. Dizi, total grubunda ise Arka Sokaklar’ın ardından ikinci sırada yerini aldı.

Özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde iki haneli reyting oranlarına çok yaklaşan tv8 yapımı, reytingleri adeta sildi süpürdü… Milyonlarca kişi de dün akşam ekran başında gözyaşı döktü. ‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde, ilaçlarını kullanmayan Boncuk (Burcu Biricik), bu kez çocukluğunda kendisinde travma yaratmış Kenan’ı görürken, Boncuk’un gittikçe paranoyalarının esiri olduğunu fark eden Doktor Hanım, Sadık’a onu hastaneye yatırmasını tembih etti.

Ayşe, anneannesini de alarak Ankara’ya, dayısının yanına yerleşme düşüncesini paylaşınca, Doktor Hanım, Ayşe’ye uzaklaşmanın her zaman çözüm olmayacağını hatırlatarak istifa kararını gözden geçirmesini istedi.

Kumru kendisine aşık olup kendisine birlikte yurt dışına kaçmayı teklif eden Hakan’ın teklifini neden reddettiğini Doktor Hanım’la paylaştı. Ardından eşi Fahri’yle nasıl tanıştığını anlatan Kumru’nun kızı Duru ile ilgili itirafı yankı uyandırdı.

İlişkilerini gizli saklı yaşayan Piraye ve Deniz, aralarındaki durumun yanlış anlaşılmasından faydalanarak aşklarının tadını çıkardı.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 29 Ocak Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.