Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda birincilikleri paylaştı! Ramo ve Son Yaz iyi gidiyor, Akıncı ve Akrep sıkıntıda!

Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda birincilikleri paylaştı! Ramo ve Son Yaz iyi gidiyor, Akıncı ve Akrep sıkıntıda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cuma akşamlarının reyting yarışında önemli gelişmeler yaşanıyor. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan “Arka Sokaklar” dün akşam ekrana gelen 574. bölümü ile birlikte total kategorisinde iki haneli rakamlara yaklaştı ve günü birinci sırada tamamlayarak müthiş bir başarı daha elde etti. Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’in olduğu dizi Arka Sokaklar için 15. sezonunda yine muazzam bir başarı.

Arka Sokaklar’ı ikinci sırada takip eden Kırmızı Oda dizisi AB ve ABC1 kategorilerinde ise rakibi gibi iki haneli oranlara yaklaştı ve birincilikleri kaptı. Dün akşam Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda büyük izleyici gruplarını kendilerine çekmeyi başarmıştı.

22 Ocak Cuma akşamı yeni bölümleri yayınlanan Ramo ve Son Yaz dizilerinin de performanslarının gayet iyi olduğu reyting sonuçlarına yansıdı. Hem Show TV hem de Fox TV’nin Cuma rekabetinden mutlu ayrıldıklarını söylemek yanlış olmayacaktır.

Ancak atv’de Akıncı ve Star TV’de ise Akrep dizileri çok da iyi sonuçlar elde edemedi. Akrep daha iyi gibi görünse de Akıncı dizisinin atv’ye kaybettirdiği de ortaya çıktı. Hercai dizisinin gün değiştirmesinin atv açısında Cuma akşamları için iyi olmadığı, Akıncı’nın Hercai’nin totaldeki oranlarını elde etmesinin pek de mümkün olmadığı görülmüş oldu.

TRT1 ekranlarında 5. sezonu devam eden Payitaht Abdülhamid’in istikrarlı bir şekilde düşüşte olduğu da görülüyor. 5. sezon dizi adına iyi sonuçlar getirmiyor. Peki 22 Ocak Cuma akşamı hangi program hangi sırada yer aldı? İşte reytinglerde ilk 10 listesi:

Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda birincilikleri paylaştı! Ramo ve Son Yaz iyi gidiyor, Akıncı ve Akrep sıkıntıda! 14

Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda birincilikleri paylaştı! Ramo ve Son Yaz iyi gidiyor, Akıncı ve Akrep sıkıntıda! 15