Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar reyting şovu yaptı! Ramo ve Hercai yükseldi, Çocukluk düşüşte!

Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar reyting şovu yaptı! Ramo ve Hercai yükseldi, Çocukluk düşüşte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları diziler arasındaki müthiş rekabet devam ediyor. Star TV’de yayınlanmakta olan Babil dizisi, 20.final bölümü ile 20 Kasım’da ekrana son kez geldikten sonra bu yarıştan çekilmiş olacak. Cuma akşamlarının belirleyici dizisi Kırmızı Oda… tv8’de yayınlanan dizi dün akşam da tüm kategorilerde birincilik elde etmeyi başardı. 7-10 arası reyting oranları bulunan dizi, başarılı performansını sürdürüyor.

Kanal D ekranındaki Arka Sokaklar ise total’de 2., ABC1 grubunda 3. ve AB’de 4. sırada yer alarak iyi sonuçlar aldı. 4-7 arası reyting oranlarında hareket eden Arka Sokaklar için 15. sezonda bu başarıya yakalamak bile büyük bir iş. Dizinin 565 bölümü de geride kaldı ve hikaye her hafta heyecanlı sahnelerle devam ediyor.

Show TV’nin Ramo dizisi ise totalde 4. olurken, AB’de 3. sırada bulunuyor ve ABC1’de de yine 4. durumda… 4-5,5 reyting aralığında hareket eden Ramo dizisinin hikayesinin güçlenmesi, birçok farklı diziye rağmen ayakta kalmasının en önemli sebebi konumunda.

Hercai dizisi totalde 5’li reytinglere çıkmayı başardı. Dizi totalde ve ABC1 gruplarında 8. sırada bulunuyor. AB grubunda bir hayli düşük olan atv dizisi, total performansını ise her geçen hafta artırarak bu noktaya kadar çıkmayı başardı. Bu da dizinin üçüncü sezonunda yine ilgi görmeye devam ettiğini, hikaye yenilendikçe de daha fazla ilgiyi üzerine çektiğini anlatıyor.

Fox TV ekranında yayınlanan Çocukluk dizisi ise geçen haftaya göre total grubunda düşüş yaşadı. AB grubundaki bir miktar artışa rağmen dizinin reytinglerinin 4’lü seviyelerde kaldığı görülüyor.

İşte 13 Kasım Cuma günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar reyting şovu yaptı! Ramo ve Hercai yükseldi, Çocukluk düşüşte! 14

Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar reyting şovu yaptı! Ramo ve Hercai yükseldi, Çocukluk düşüşte! 15