Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız’in yeni dizisi Sol Yanım’ın iddiası büyük, gerçekler ise çok başka!

Özge Yağız’in yeni dizisi Sol Yanım’ın iddiası büyük, gerçekler ise çok başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle yakında buluşacak olan Sol Yanım isimli dizi, gençleri hedef alan bir yapım konumunda. Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi önemli isimlerin buluştuğu dizinin fragmanları yayınlandı ve ilgi de gördü. Dizinin hangi gün ekranda olacağı da çok önemli bir detay ve henüz açıklanmadı.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu’nun değerlendirmesine göre, “Genç oyuncuların birbirinden çarpıcı tarzlarıyla gençler arasında yeni bir akım başlatma iddiası” dizinin ana temasını oluşturuyor. Kadro iyi duruyor ve ümit vaat eden oyuncular ile gençlerin de ilgisini çekebilecek bir yapım konumunda Sol Yanım.

Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin de iyi bir tercih olduğu görülüyor. Serra ve Selim’in aşklarını izleyeceğiz, ancak bu o kadar da kolay gerçekleşmeyecek bir aşk olacak… Dizi genç izleyicileri ekrana çekebilir mi, şimdilik bir şey söylemek için erken. Ancak etkileyeceği kesin.

Özge Yağız'in yeni dizisi Sol Yanım'ın iddiası büyük, gerçekler ise çok başka! 8

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Sol Yanım hakkında yaptığı değerlendirmede şu detaylara dikkat çekti:

“Tanıtımdan edindiğim izlenim buradaki gençlere ümitle bakabileceğimiz, yaşlıların hatıralarından çıkacak sırlardan da nasipleneceğimiz yönünde. Zira bu kez aslında çok da yabancısı olmadığımız bir hikâyede, ‘fakir kız ile zengin erkeğin gençlik aşkı’ olayı, klişenin ötesinde bir üslupla aktarılacak bize. Dolayısıyla bu süreçte hayli renkli, eğlenceli ve kimi zaman da düşündürücü sahnelere şahitlik edeceğiz diye umuyorum.

Aslında bambaşka bir hikâyesi olan ama tesadüfler sonucu yeni bir başlangıca sürüklenerek üniversite arkadaşlarının arasındaki yerini alan Serra’nın yaratacağı farklılığı temel taşı yapan… Serra ve Selim’in aşkı çevresinde gelişen sırlarla-entrikalarla yükselmeyi hedefleyen ‘Sol Yanım’, geçmişten geleceğe taşınan aşkların ve tesadüflerin hikâyesini gençlik motivasyonuyla anlatacak ekran başındakilere.

‘Sol Yanım’ın gençlik kanadı gerek gençliğe uygun görünümle, gerekse performansla oldukça sağlam bir duruş sergiliyor! Dolayısıyla dizinin iddia ettiği gibi… Tarzlarıyla, gençler arasında yeni bir akım başlatmaya müsaitler.

Özge Yağız'in yeni dizisi Sol Yanım'ın iddiası büyük, gerçekler ise çok başka! 9

Keza yetişkin cephesinde de sorun yok gibi duruyor. Cansel Elçin beğendiğim oyunculardan olmuştur her daim. Defne Samyeli de bu tabloda üstüne düşeni yapacaktır elbet.

Muhakkak ki tüm bu ümitlendiren tablonun uygulamada başarılı olabilmesi için senaryonun karakterlerini iyi yapılandırması, yan öykülerin havada kalmaması ve sahnelerin ilgi çekici biçimde kurulması da gerekli. Yoksa sadece oyuncu performansıyla ümitler gerçeğe dönüşmüyor.”