Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır’ın 10 parmağında, 10 marifet! Sette boş durmuyor, bakın ne yapıyor?

Deniz Çakır’ın 10 parmağında, 10 marifet! Sette boş durmuyor, bakın ne yapıyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Deniz Çakır, uzun bir aranın ardından Fox TV’de yayınlanan Masumiyet dizisi ile ekranlara döndü. Oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldıktan sonra Erkan Petekkaya ile başrolünde oynadığı Vurgun dizisinde rol almıştı. Ancak dizi reytinglere yenilerek kısa sürede ekrana veda etmişti.

6 bölüm süren dizinin Mart 2019’da final yapmasının ardından Deniz Çakır ekranlarda yoktu. Bu süre içerisinde Beyaz isimli bir tiyatro oyununda rol alan Çakır, Türkiye turnesi yapmıştı.

Ancak Pandemi süreci ile birlikte tiyatro çalışmalarına da ara verildi. Deniz Çakır, yaz döneminde çok sevdiği Bodrum Gümüşlük’teydi. Oyuncu, yaptığı sosyal medya paylaşımlarından bol bol keyifli anlarını hayranları için yayınladı.

Bodrum’da bir de el işine merak saran oyuncu, kolye, bileklik türü aksesuarlar yapmaya başladı. Bunları Gümüşlük’te sokak hayvanları yararına satan oyuncu, hem keyifli bir uğraş edindi hem de iyi bir sonuca hizmet etti.

Deniz Çakır, Masumiyet dizisinin setinde de boş durmuyor. Oyuncu, setteki karavanında bileklik örerken çekilen fotoğraflarını paylaştı instagram sayfasından.

Masumiyet’in setinde karavan krizi çıktığı, kostüm asistanı ile tartıştığı şeklinde tatsız olaylarla anılan Deniz Çakır’ın sette gayet huzurlu olduğu görülüyor.

Hülya Avşar da rol arkadaşına sahip çıkarak böyle şeylerin yaşanmadığını vurgulamış, yapımcıdan da benzer bir açıklama gelmişti.

Tüm bu krizlerin ardından Deniz Çakır’ın set aralarında boş durmayıp bileklik ördüğü de yaptığı paylaşımlara yansıdı…

Deniz Çakır'ın 10 parmağında, 10 marifet! Sette boş durmuyor, bakın ne yapıyor? 8

Deniz Çakır'ın 10 parmağında, 10 marifet! Sette boş durmuyor, bakın ne yapıyor? 9