Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in gün değiştirdiği Kalk Gidelim dizisiyle ilgili bir sorun var!

TRT1’in gün değiştirdiği Kalk Gidelim dizisiyle ilgili bir sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 4. sezonuna devam eden Kalk Gidelim dizisi, önceki hafta gün değişikliği yaşamıştı. Gönül Dağı isimli harika bozkır hikayesi, Kalk Gidelim’in yerini aldı. Her ne kadar Gönül Dağı çok etkili bir proje olsa da yine de Kalk Gidelim’in yerinden edilemesini izleyiciler hoş karşılamadı.

Perşembe akşamları yayınlanmaya başlayan dizinin geçen hatfa gelen reyting sonuçları izleyicilerin bir bölümünün kaybedildiği gerçeğini ortaya koymuştu. 22 Ekim akşamı ise bu sefer 125.bölüm yayınlanacak ve TRT1’in hedefi ise kemik izleyici grubunu perşembe gününe taşımak…

Kalk Gidelim hayranlarının büyük bir bölümü yeni günde de diziye destek veriyor. Ancak henüz destek vermeyenler için de TRT1 sıklıkla fragman yayınlayarak ve yeni gün ile ilgili bilgilendirmeler yaparak durumu değiştirmeye çabalıyor.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı Kalk Gidelim dizisi, perşembe akşamları güçlü rakiplerle mücadele etmek durumunda. Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Yeni Hayat ve 5 Kasım’dan itibaren de Alev Alev dizileri TRT1’in yapımının karşısında bulunan iddialı projeler.

22 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak olan 125. bölümde Azerbaycan hassasiyeti ile ilgili sahneyi de bulacaksınız. İşte diziden yeni görüntüler: