Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldı, Star TV’nin iddialı dizisine katıldı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldı, Star TV’nin iddialı dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, başarılı performansı ile göz dolduran oyunculardan birisi oldu… Dizinin üçüncü sezonunun sonlarına doğru karakterin ölmesi ile birlikte oyuncu yapıma veda etti.

atv’de yayınlanan fenomen yapımda çok başarılı bir kötü kadın performansı ortaya koyan Esra Dermancıoğlu, işine çok başarılı bir şekilde yapan karakter oyuncularından birisi…

2008 yılından bu yana setlerde yer almakta olan oyuncu, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki Mukaddes karakteri ile herkesin alına yazdığı isimlerden birisi oldu. Birbirinden farklı birçok rolle ekranda izlediğimiz oyuncu, şimdi de Star TV’de yayınlanacak olan yeni bir dram dizisinde yerini aldı.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldı, Star TV'nin iddialı dizisine katıldı! 7

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ismi Kaderimin Oyunu olarak belirlendi. NGM Medya tarafından hazırlıkları titizlikle devam eden diziye katılan isimlerden birisinin Esra Dermancıoğlu olduğu duyuruldu.

Dizide ayrıca Kaan Çakır ve Meriç Aral da bulunuyor. Kadroda yer alan 6 oyuncuya bakıldığı zaman ne kadar etkili bir hikayenin gelmekte olduğuna yönelik ilk mesaj da verilmiş oldu.