Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kırmızı Oda’dan sonra Meriç Aral’ın yeni projesi var mı?

Kırmızı Oda’dan sonra Meriç Aral’ın yeni projesi var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Meriç Aral, 2017 ile 2019 yılları arasınad Söz isimli dizide Eylem karakterine hayat verdi. Daha önce de farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, Medcezir dizisindeki Hale olarak çok dikkat çekmişti.

Söz dizisiyle yıldızını iyice parlatan Meriç Aral, geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde Doktor Ayşe karakterinde yer almıştı. Dizinin ortalarında hikayeden ayrılan Meriç Aral, sonrasında Netflix için hazırlanan Bir Denizaltın Hikayesi isimli dizide başrolde yer aldı.

Oyuncu, bu dizinin çekimlerinin de tamamlanmasından sonra dinlenme dönemine girdi. Bir süredir dinlenen ve tatil yapan Meriç Aral, sevgilisi Serkan Keskin’in çekimlerine katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinde çalışmaların tamamlanmasını bekliyordu.

Kırmızı Oda'dan sonra Meriç Aral'ın yeni projesi var mı? 7

10 bölüm süren çekimler tamamlandıktan sonra iki aşık artık birlikte tatil yapma ve daha fazla görüşme fırsatı buldu. Meriç Aral bu durumdan çok memnun olduğunu röportajında söyledi. Oyuncu yeni proje soruları sorulunca ise dinlenmekte olduğunu ifade etti. Bu da oyuncunun yeni bir projesinin olmadığı şeklinde algılandı.

Serkan Keskin ile sokakta birlikte görüntülenen Meriç Aral, halinden memnun olduğunu belirterek şunları söyledi: “Çok güzel bir tatil yapıyorum. Serkan’ın seti bitti. Onun setinin bitmesini bekliyordum heyecanla. Güzel bir yaz geçirdim. Son dönemde canımız çok sıkıldı bu yangınlardan dolayı ama şimdi daha iyiyiz.”