Ana sayfa Dizi Fragmanları Kazara Aşk dizisinde artık yeni bir dönem başlıyor!

Kazara Aşk dizisinde artık yeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

Yaz ekranlarının sevilen eğlenceli dizisi Kazara Aşk, seyirci sayısını her hafta artırarak beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin sempatik çifti Civan (Ümit Kantarcılar) ve Şimal (Sude Zülal Güler) arasında esen aşk rüzgarları, kazara başlayan olayları bambaşka bir boyuta sürükleyecek. Özel hayatlarında da çok iyi anlaşan genç ikili, yeni bölümlerde aşk dolu sahneler ve sürprizlerle seyirci karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Geçirdikleri bir kaza sonrasında söyledikleri yalanlar zinciriyle formalite evlilik yapan ve ailelerinden gerçekleri saklayan Şimal ve Civan çifti arasında yaşanan çatışmalar sona eriyor… İki genç arasında büyük bir aşkın tohumları atılıyor…

Şimal’e aşk oyunu oynayan Civan, duygularına söz geçirebilecek mi? Eski sevgilisi Kenan’dan intikam almak için çıktığı bu yolda kendisini bambaşka bir rüzgara kaptıran Şimal, Civan’a karşı hissettiği duygularına engel olabilecek mi? Her gün yaşadıkları yeni olaylarla sarsılan ve ikili arasındaki ilişkiyi bir türlü çözemeyen aileler, bu aşka onay verecek mi?

Hepsi Kazara Aşk’ın, 12 Ağustos Perşembe akşamı saat 20:00’de Star TV’de yayınlanacak 7. Bölümünde.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstlendiği dizinin senaryosunu Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsünü anlatan Kazara Aşk’ta, Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler başrolleri paylaşıyor.