Ana sayfa Dizi İzle Kıskançlık savaşları – Bizim Hikaye 43. Bölüm

Kıskançlık savaşları – Bizim Hikaye 43. Bölüm

tarafından ker_def

Bizim Hikaye dizisinin 43. yeni bölümü Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine heyecan dolu sahneler vardı. 43. bölümden önemli sahneler youtube sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz…

Bizim Hikaye dizisinin 43. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Filiz bir yandan Barış’ın hareketlerine anlam vermeye çalışırken, bir yandan da ailesinin sorunlarını çözmeye çalışmaktadır. Barış ise sürekli Filiz’in yanında gördüğü Selim’i kıskanmaktan kendini alamaz. Bir yandan Filiz’e yakınlaşmak için kavrulsa da, diğer yandan Selim’le birlikte olduğu şüphesi içini kemirmektedir. Barış’ın anlam veremediği gelgitli tavırları Filiz’in de dengesini bozmaya başlar. Bu süreçte Filiz’in yanındaki en büyük destek Selim’dir. Selim kendi duygularını bir kenara bırakarak Filiz’in hayatını kolaylaştırmak için elinden geleni yapar. Tüm bunların yanı sıra bir süredir Fikri’den de haber alınamamaktadır.

Filiz, bu konuda Selim’in yardımını ister. Selim Fikri’yi araştırırken Filiz’i şok edecek bir gerçeğe ulaşır. Filiz’in öğrendikleri Elibol’ların hayatını bir kez daha alt üst edecektir.

Oyuncular – Künye

Filiz (Hazal Kaya)
Barış (Burak Deniz)
Fikri (Reha Özcan)
Rahmet (Yağız Can Konyalı)
Hikmet (Nejat Uygur)
Kiraz (Zeynep Selimoğlu)
Fikret (Alp Akar)
İsmet (Ömer Sevgi

SENARYO: BANU KİREMİTÇİ BOZKURT – EBRU KOCAOĞLU – VERDA PARS
YÖNETMEN: SERDAR GÖZELEKLİ
UYGULAYICI YAPIMCI: DİRENÇ AKSOY
YAPIM: MED YAPIM