Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya özlemi arttı, Aile dizisi kapalı bir kutu gibi!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya özlemi arttı, Aile dizisi kapalı bir kutu gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile isimli Show TV’nin yeni dizisi geçen sezonun sonlarında izleyicilerle buluşmuş ve çok da başarılı olmuştu. Salı akşamları izlenme alışkanlıklarını yeniden düzenleyen bir yapım olarak Aile, çok geniş bir izleyici kitlesi elde etti.

Kısa sürede dizinin hem hikayesi hem oyuncu kadrosunun başarısıyla ilgili medyada çok sayıda haberler yapıldı. Sosyal medyada çok geniş bir izleyici kitlesini peşinden sürükleyen Aile dizisi, sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak bir anda öne çıktı.

13 bölüm yayınlanan ilk sezonun ardından dizi hayranları ikinci sezonu fazlasıyla merak ediyor. Ancak dizinin ne hikayesine ne projedeki değişikliklere yönelik neler olduğu ile ilgili çok fazla bilgi sızmıyor.

Adeta bir kapalı kutu gibi gözüken Aile dizisinin büyük bir sürpriz ile ikinci sezona başlaması yönünde bir beklenti de var.

Yeni ünlü isimlerin kadroya katılacağı, hikayede bazı değişiklikler olacağı gibi konular iddia olarak basında paylaşılmaya başlandı.

Yakın bir zaman içinde çekimlerine başlanması beklenen Aile dizisinin rakiplerden daha erken veya daha geç izleyici ile buluşması gibi bir sorunu da yok.

Zira hesap yapması gereken Aile dizisinin ekibi değil, diğer projeler olarak gözüküyor. Çünkü salı akşamları milyonlarca izleyici heyecanla Aile dizisinin yeni döneminin başlamasını bekliyor.

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin çok iyi partner olmasının yanı sıra hem Hakan Bonomo’nun başarılı senaryosu hem mekanlar hem de müziklerine kadar her detayı ile Aile dizisi izleyicileri cezbeden bir yapım konumunda bulunuyor.

2 aylık zaman atlaması ile ikinci sezonun başlaması beklenirken, Soykan ailesinin çevresinde yeni karakterler de ortaya çıkacak. Hikayede avukat Serap karakteri Nejat İşler’in canlandırdığı Cihan’ın sevgilisi olarak yer alacak.

Devin’in avukatı Serap’ın Cihan’ın sevgilisi olması Soykan ailesinde işleri biraz karıştırsa da bu rolün diziye renk katacağı anlaşılıyor. Serap karakterini kimin canlandıracağı konusunda henüz bir netlik yok ama Selin Şekerci isminin basında yer aldığını, fakat netleşen bir şey olmadığını belirtelim.

Cihan ile Aslan’ın büyük bir hesaplaşma yaşaması beklenen Aile dizisinin ikinci sezonunun Ekim ayı içinde başlaması bekleniyor.