Ana sayfa Dizi Analiz Ateş Kuşları dizisi 23. bölüm analizi; Gülayşe’nin tavırları izleyicileri şaşkına çevirdi!

Ateş Kuşları dizisi 23. bölüm analizi; Gülayşe’nin tavırları izleyicileri şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

atv’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, 23. bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nın 23. Bölümünde Barbaros’un Çatal’ı çatıdan aşağı itmesi ve Gülayşe’nin Ateş Kuşları’nı Mola Yeri’nden kovması bölüme damga vurdu. Dizi, #AteşKuşları etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Ateş Kuşları’nın 23. bölümünde neler oldu? Çatal, Barbaros’un sevdiği kızı ve kendisine yıllarca manevi babalık yapan Nizam’ı öldürmeye çalışıp bindikleri minibüsün frenlerini bozmuştu ve masum bir genç kız olan Emine’nin Feza’nın eline düşmesine sebep olmuştu.

Bu durum artık Barbaros’un dayanamayacağı bir hal aldı ve Barbaros; Çatal’a bir bedel ödetmek için Çatal’ı, sokak çocuklarını dilendirdiği mekanın çatısından “Kim bilir burada kaç kızın sevebileceği çocuğu öldürdün… Kim bilir kaç çocuğun çok sevebileceği kızı öldürdün… En sonunda benim sevdiğimi öldürüyordun o uçurumda! O uçurumdan uçtu ama çok şükür yaşıyor! Bakalım sen buradan uçtuğunda yaşayabilecek misin!” diyerek aşağı itti. Kara, Çatal’ı ağabeyi Feza’nın kliniğine götürdü.

Gülayşe, annesi Bahar’ın Ali tarafından öldürüldüğü anların kaydını Barbaros’a izletti. Bu sırada dikişlerinin açılması ve yarasının kanamaya başlamasıyla Gülayşe, Barbaros’un açılan dikişlerini dikmeyi teklif etti. Gülayşe, yarayı dikerken hastanede söyledikleri için üzgün olduğunu ve onun Barbaros’u affetmesi için bir şey demesini istedi.

Birlikte olmalarının imkansız olduğunu söyleyen Barbaros’a karşılık Gülayşe ise “Sana yemin olsun ki, bu beni son bırakışın, sana son yalvarışımdı!” diyerek orayı terk etti.

Ölüm döşeğindeki babası Nizam’ın son isteğini yerine getiren Gülayşe, Ateş Kuşları’nı Mola Yeri’nden sürdü.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Bülent Polat, Emin Gürsoy, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur yer alıyor.