Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası mağduru Nilsu Berfin Aktaş, Fox TV dizisinde başrol oldu!

Kalp Yarası mağduru Nilsu Berfin Aktaş, Fox TV dizisinde başrol oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nilsu Berfin Aktaş, son yıllarda ismini sıklıkla duyduğumuz yetenekli isimler arasında bulunuyor. 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, gençlik enerjisini her projesinde yansıtıyor. 2019 yılında kariyerine başlayan 4 yıllık süreçte de birbiri ardına önemli işlere adını yazdıran oyuncu, hızlı bir kariyer yükselişi sergiliyor.

Kuzey Yıldızı isimli dizide canlandırdığı Gökçe karakteri ile kalpleri kazanan ve yeteneklerini sergileme fırsatı bulan Nilsu Berfin Aktaş, dijital platformda yayınlanan Ölüm Zamanı isimli dizide de Dilara karakterini canlandırdı.

2021-2022 sezonu başlarında Genco Özak ile birlikte Benim Hayatım isimli dizinin başrolünde yer alan genç oyuncu, böylelikle de kariyerinde ilk başrol deneyimini yaşadı. Bu dizi sadece 6 bölüm sürdü ve düşük gelen reytingler de büyük şanssızlık oldu…

Kalp Yarası mağduru Nilsu Berfin Aktaş, Fox TV dizisinde başrol oldu! 8

Ardından atv’de yayınlanan Kalp Yarası dizisine sonradan katılan oyuncu, bu yapımın da düşük reytingler nedeniyle final yapması nedeniyle sadece 5 bölüm Pınar karakterini canlandırmış oldu.

Farklı projelerle ismi anılan oyuncunun yeni dizisi belli oldu. Fox TV’de yaz döneminde başlayacak olan Tozlu Yaka isimli yeni gençlik dizisinde Nilsu Berfin Aktaş’ı yine başrolde izleyeceksiniz. Kendi adına çok önemli bir sınava çıkacak olan oyuncu, başrolde yine genç bir meslektaşı ile buluşacak.

Kalp Yarası mağduru Nilsu Berfin Aktaş, Fox TV dizisinde başrol oldu! 9

Burak Dakak dizinin başrol erkek oyuncu olarak belirlendi ve Nilsu Berfin Aktaş ile de nasıl bir uyum sağlayacakları şimdiden merak konusu olmaya başladı.

İki genç oyuncunun hayranları proje detayları ortaya çıkınca sosyal medyada birçok paylaşım yaparak bu çiftin iyi bir dizi işbirliği yapabileceğini belirten yorumlar yapmaya başladı.

Yaz döneminin yeni dizi çiftlerinden birisi daha ortaya çıkmış oldu… Önümüzdeki aylarda ikili sosyal medyayı da etkisi altına alabilecek bir potansiyele sahip.