Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’u hayranlarına kavuşturan Yakamoz S-245 izlenme yarışına bomba gibi girdi!

Kıvanç Tatlıtuğ’u hayranlarına kavuşturan Yakamoz S-245 izlenme yarışına bomba gibi girdi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç yıldır setlerden uzakta olan Kıvanç Tatlıtuğ’u hayranlarına yeniden kavuşturması nedeniyle büyük heyecan yaratan Yakamoz S-245 dizisi iki gün önce Netflix’te yayına girdi. 46 ülkede aynı anda gösterime giren dizi yayınlanmasından bir gün sonra büyük bir başarıya imza attı.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin paylaştığı Yakamoz S-245 dizisi 20 Nisan Çarşamba günü Netflix’te yayına girdi. 46 ülkede aynı anda yayınlanan dizi izleyiciyle buluşmasından bir gün sonra 13 ülkenin en çok izlenen 10 yapımı arasına girdi. Son derece başarılı bir gerilim dizisi olan Yakamoz S-245’in izlenme oranlarının daha da yükselmesi bekleniyor.

Yakamoz S-245 gösterime girdiği anda Türkiye’de büyük gündem yarattı. Çünkü yakışıklı oyuncu üç yıl aradan sonra yeniden hayranlarıyla buluşmuş, hasret sona ermişti. Yakamoz S-245’le ilgili yorumlar da çok olumlu. Dizinin hikayesi çok beğenilirken en çok övgü Kıvanç Tatlıtuğ’a geldi. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Kıvanç Tatlıtuğ’un performansına övgüler yağdırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ’u hayranlarına kavuşturan Yakamoz S-245 izlenme yarışına bomba gibi girdi! 7

Tatlıtuğ’un sualtı araştırmaları yapan akademisyen Arman’ı canlandırdığı dizi çok farklı hikayesiyle dikkat çekiyor. Yakamoz S-245’in hikayesi özetle şöyle:

Bilimsel araştırma yapmak üzere küçük bir denizaltıyla suyun altına inen Arman ve arkadaşları, 15 saat sonra suyun üzerine çıktıklarında bambaşka bir dünyayla karşılaşır. Dünyada öyle büyük bir felaket olmuştur ki güneş doğduğu an herkes ölmektedir. Üstelik dünyadaki tüm elektronikler de bozulmuştur. Arman ve ekibi herkesin yok olduğu dünyada, kendileri gibi hayatta kalmış bir deniz kuvvetleri denizaltısıyla karşılaşır ve hayatta kalabilmek için Yakamoz S-245 isimli bu denizaltına binerler. Ancak her şey daha yeni başlamıştır.

En son 2019 yılında rol aldığı Çarpışma dizisinden sonra uzunca bir süredir ekrana gelmeyen Kıvanç Tatlıtuğ setlere Yakamoz S-245 dizisiyle geriye dönmüştü. Dizinin Ayvalık ve İstanbul’da gerçekleştirilen çekimleri neredeyse bir yıl önce tamamlanmıştı.

Türk sinemasının başarılı isimlerinden Tolga Karaçelik’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış gibi isimler de yer alıyor.