Ana sayfa Sosyal Medya Terzi dizisinden ayrılığıyla gündem olan Esra Bilgiç’in yeni uğraşı hayranlarını mest etti!

Terzi dizisinden ayrılığıyla gündem olan Esra Bilgiç’in yeni uğraşı hayranlarını mest etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım ile başrolü paylaştığı Ramo dizisinin ardından, Kanunsuz Topraklar dizisinde canlandırdığı ‘Gülfem’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu Esra Bilgiç’in adı  dizinin sona ermesinden sonra da gündemden düşmedi.

Esra Bilgiç, Çağatay Ulusoy ile birlikte rol alacağı önce Süslü Korkuluk olarak ifade edilen sonra Terzi olarak ismi değiştirilen projeden ani bir şekilde ayrıldı.  Sosyal medyadan konuyla ilgili açıklama yapan oyuncu, “Önüme koyulan her teklife evet demek, şartları bana uymayan sözleşmelere imza atmak zorunda değilim. Zaten imza atmadığım, yani resmî olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleşme şartlarını uygun bulmadığım için çekildim” açıklamasıyla tartışmalara son noktayı koymuştu.

Hayranları Esra Bilgiç’ten yeni proje haberi beklerken ünlü oyuncu yeni bir uğraşıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Piyano çalmaya başlayan Esra Bilgiç sosyal medyada, “Uzun bir aradan sonra yeniden buluştuk” notuyla bir paylaşımda bulundu.

Terzi dizisinden ayrılığıyla gündem olan Esra Bilgiç'in yeni uğraşı hayranlarını mest etti! 8

Instagram’da 6.7 milyon takipçisi bulunan Esra Bilgiç’in piyanolu paylaşımına binlerce yorum yapıldı. Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da pek çok hayranı bulunan oyuncu aynı zamanda birçok markadan da reklam teklifi alıyor.

Terzi dizisinden ayrılığıyla gündem olan Esra Bilgiç'in yeni uğraşı hayranlarını mest etti! 9

Victoria’s Secret reklamının ardından bir güzellik markasıyla el sıkışan oyuncu Flormar markasının reklam yüzü oldu.

Doğal güzelliğiyle hayranlık uyandıran ünlü oyuncu aynı zamanda hem televizyon hem de dijital alanda çekilecek yeni projelerden gelen teklifleri değerlendiriyor.