Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un bir güzelliği daha ortaya çıktı! Hayranları onun gerçek olduğuna inanamıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ’un bir güzelliği daha ortaya çıktı! Hayranları onun gerçek olduğuna inanamıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en yakışıklı ve yetenekli oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ bir kez daha hayranlarının yüreğini hoplattı. Hayranları sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda, mutfağa girerek tatlı yapan Kıvanç Tatlıtuğ’un gerçek olamayacak kadar mükemmel olduğunu dile getirdi.

En son rol aldığı Aşıklar Bayramı filminin çekimlerini tamamlayan ve önümüzdeki aylarda baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ yine ortalığı yerinden oynattı. Yakışıklı oyuncu mutfağa girdi ve önlüğünü takarak elmalı strudel yaptı. Bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu paylaşım üzerine Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyada bir anda gündemin birinci sırasına yerleşti. Tatlıtuğ’un bu görüntüleriyle resmen çıldıran hayranları sosyal medyayı paylaşım yağmuruna tuttu.

Hayranları gönderilerinde Kıvanç Tatlıtuğ’un gerçek olamayacak kadar mükemmel olduğuna dikkat çekti. Bir hayranı yaptığı paylaşımda “Erkekler ikiye ayrılır: Kıvanç Tatlıtuğ ve diğerleri” diye yazarken bir başka hayranı da “Hayır Kıvanç Tatlıtuğ gerçek değil hayal ürünü. Hayatta böyle bi adam olamaz ya reddediyorum” diye yazdı.

Yakışıklı oyuncunun bir süredir profesyonel aşçılık eğitimi aldığı ortaya çıktı. Tatlıtuğ’un eğitiminin dördüncü ayını tamamlamak üzere olduğu öğrenildi. Tatlıtuğ’un bu paylaşımına en dikkat çekici yorum ise eşi Başak Dizer’den geldi. Dizer yaptığı yorumda “Şekerci mi baban senin?” diye yazdı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un sosyal medya paylaşımının ardından Twitter’da hayranlarının yaptığı yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Kıvanç Tatlıtuğ’un bir güzelliği daha ortaya çıktı! Hayranları onun gerçek olduğuna inanamıyor! 11 Kıvanç Tatlıtuğ’un bir güzelliği daha ortaya çıktı! Hayranları onun gerçek olduğuna inanamıyor! 12 Kıvanç Tatlıtuğ’un bir güzelliği daha ortaya çıktı! Hayranları onun gerçek olduğuna inanamıyor! 13 Kıvanç Tatlıtuğ’un bir güzelliği daha ortaya çıktı! Hayranları onun gerçek olduğuna inanamıyor! 14 Kıvanç Tatlıtuğ’un bir güzelliği daha ortaya çıktı! Hayranları onun gerçek olduğuna inanamıyor! 15