Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’yi hiç bu kadar bohem görmediniz!..

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’yi hiç bu kadar bohem görmediniz!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de ikinci sezonuyla ekrana gelmeye devam eden Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı ‘Asya’ rolüyle büyük beğeni toplayan Cansu Dere, instagram hesabından yaptığı son paylaşımında yine çok konuşulacak bir poza imza attı.

Instyle Dergisi’nin Şubat sayısı için objektif karşısına geçen güzel oyuncu, bohem tarzıyla hayranlarını büyüledi. Instagram’da 2.3 milyon takipçisi bulunan Cansu Dere’nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sadakatsiz dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşları Özge Özder ve Melis Sezen de fotoğrafın altına ateş emojisiyle yorum yaparak beğenilerini ifade ettiler.

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'yi hiç bu kadar bohem görmediniz!.. 7

Derginin instagram hesabından çekimin backstage görüntüleri de yayınlandı. Instyle Dergisi’nin Şubat ayı sayısı için saçları uzatılan ve pek çok farklı kombinle bohem tarzıyla objektif karşısına geçen oyuncu fit fiziğiyle de göz kamaştırdı.

Oyuncu geçtiğimiz ay da Magnet Quarterly Dergisi için objektif karşısına geçmiş ve Dünya Eskrim Şampiyonu Miles Chamley – Watson ile poz vermişti. Cansu Dere’nin bu pozları da çok konuşuldu.

Birlikte objektif karşısına geçen Cansu Dere ile Miles Chamley-Watson fotoğraflarda kusursuzluğu sembolize ettiler. Özel hayatıyla gündemde olmayı sevmeyen Cansu Dere sosyal medyayı da çok aktif olarak kullanmıyor ancak oyuncu paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor.