Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç sosyal medya paylaşımıyla gündem yarattı! Meğer tüm ülke Ekin Koç’muş!

Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç sosyal medya paylaşımıyla gündem yarattı! Meğer tüm ülke Ekin Koç’muş!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemin en başarılı oyuncularından biri olan Ekin Koç, söylediği sözler üzerine gündemin ilk maddelerinden biri oldu. Ekin Koç’u bu sözleri üzerine yakışıklı oyuncunun da kendilerinden biri olduğu gören hayranları eğlenceli paylaşımlar yaptı.

Halen Show TV’de ekrana gelen Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı Efe karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Ekin Koç, kariyerinin en verimli günlerini yaşıyor. Başarılı oyuncunun rol aldığı Okul Tıraşı isimli film sinemalarda gösterime girdi. Başrolünü Selahattin Paşalı ile paylaştığı Kurak Günler isimli film de Cannes Film Festivali’ne seçildi.

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Ekin Koç son olarak yaptığı açıklamayla sosyal medyanın gündemi oldu. Koç, “Ben hep yorgunum, o hiç gitmiyo üzerimden. Ne vitamin alırsam alayım, ne kadar uyursan uyuyayım hep yorgunum.” sözleriyle son yıllarda yaşadığı bir sorunu hayranlarıyla paylaştı.

Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç sosyal medya paylaşımıyla gündem yarattı! Meğer tüm ülke Ekin Koç’muş! 15

Hayranları da bu paylaşım üzerine kendilerinin de aynı sorundan muzdarip olduğunu ve neredeyse Türkiye’nin yarısının Ekin Koç gibi olduğunu esprili sözlerle dile getirdiler. Belli ki hayranları bu açıklamanın ardından Ekin Koç’u kendilerine daha yakın hissettiler.

Bir izleyici Ekin Koç’un bu açıklaması üzerine “Ekin Koç seni çok iyi anlıyorum ben de doğduğum günden beri yorgunum ne yapsam yapayım yorgunluğum gitmiyor” diye yazarken bir başka sosyal medya kullanıcısı da “Meğer ne çok ekin koç sığdırmışsınız hayatınıza” diyerek espri yaptı.

Bir hayranı ise Ekin Koç’un duygularına tercüman olduğunu belirtti ve şöyle yazdı: “Ekin Koç o kadar beni anlattın ki tanımadığım ünlüsün ama olsun. Duygularıma tercümansın. Başarıların daim olsun can”. Ekin Koç’un bu açıklaması üzerine yapılan esprili yorumlardan bazılarını aşağıda görebiilrsiniz.

Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç sosyal medya paylaşımıyla gündem yarattı! Meğer tüm ülke Ekin Koç’muş! 16 Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç sosyal medya paylaşımıyla gündem yarattı! Meğer tüm ülke Ekin Koç’muş! 17 Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç sosyal medya paylaşımıyla gündem yarattı! Meğer tüm ülke Ekin Koç’muş! 18

Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç sosyal medya paylaşımıyla gündem yarattı! Meğer tüm ülke Ekin Koç’muş! 19 Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç sosyal medya paylaşımıyla gündem yarattı! Meğer tüm ülke Ekin Koç’muş! 20 Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç sosyal medya paylaşımıyla gündem yarattı! Meğer tüm ülke Ekin Koç’muş! 21 Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç sosyal medya paylaşımıyla gündem yarattı! Meğer tüm ülke Ekin Koç’muş! 22 Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç sosyal medya paylaşımıyla gündem yarattı! Meğer tüm ülke Ekin Koç’muş! 23