Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisi 56. yeni bölümde Alev ile Pembe büyük bir savaşa başlıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisi 56. yeni bölümde Alev ile Pembe büyük bir savaşa başlıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Ünalların evine bir bomba gibi düşen Alev ve Pembe arasında resmen bir savaş başlıyor!

Tanıtımda Pembe’nin Alev için oda hazırlatması izleyenleri şaşırtırken, iki kadın arasında yaşanacaklar heyecanla bekleniyor. Ömer’in Kıvılcım’a musallat olan bir adama sert yüzünü gösterdiği anlar heyecanı artırırken, Umut ile birlikte İstanbul’u terk etme kararı alan Nursema’ya, Rüzgar’ın “gitme” demesi dikkat çekiyor.

Nilay ve Doğa’nın bir araya gelmesi merak uyandırırken, Görkem ve Fatih’in romantik tekne gezisi tanıtımın dikkat çeken sahnelerinden biri oluyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin 55. bölümünde de önemli olaylar yaşanmıştı. Abdullah’ın ısrarlarına rağmen barışma teklifini kabul etmeyen Alev, ofisine geldiğinde hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. İş yerini kullanılamaz halde bulan Alev, Pembe’den intikam almak için düğmeye bastı.

Alev, bavuluyla Abdullah ve Pembe’nin yaşadığı köşke giderek bebeğinin iyi olmadığını söyledi. Alev, “Cici anneniz olarak artık buradayım!” sözleri ile Pembe, Abdullah, Fatih, Mustafa ve Nilay’ı adeta şoke etti.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle:

“Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan ve Aysun Demir Kurtuldu.”

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!