Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi 61. yeni bölümde Fatih, Doğa ile Giray yakınlaşmasına şahit oluyor

Kızılcık Şerbeti dizisi 61. yeni bölümde Fatih, Doğa ile Giray yakınlaşmasına şahit oluyor

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Kıvılcım ve Ömer’in sürpriz nikahının ekrana geldiği tanıtımda Doğa’yı takip eden Fatih, Giray’la yakınlaşmasına şahit oluyor.

Alev’in, ‘’Çok yakında nasılsa her şey ortaya çıkacak.’’ Sözleri merak uyandırırken Pembe ve Rüzgar arasında yaşanacaklar heyecanla bekleniyor…

Dizinin geçen hafta yayınlanan 60. bölümünde önemli olaylar yaşandı. Umut ve Nursema evliliğinde yolun sonuna gelindi. Umut’un kendisini aldattığına şahit olan Nursema tek celsede boşandı. Yeni gelini Görkem’den memnun olmayan ve Nursema’nın mutsuzluğuna üzülen Pembe kara bulutları dağıtmak için Abdullah’a doğum günü kutlaması hazırladı.

İlişkisini gizli saklı yürüten Abdullah’a, Alev de sürpriz yaparak bir kutlama gerçekleştirdi. Abdullah, Pembe’nin sürprizine ise sert tepki vererek tüm ailesini şaşırttı.

Bir şirketin davetinde Ömer ve Alev karşı karşıya geldi. Ömer’in tavrından rahatsız olan Alev’in, Abdullah’la birlikte yaşadığını Ömer’e itiraf etmesi bölümün final sahnesine damga vurdu.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!