Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi hem reytingleri ile hem sosyal medya gücüyle adate yeniden doğdu!

Kızılcık Şerbeti dizisi hem reytingleri ile hem sosyal medya gücüyle adate yeniden doğdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” yayınlanan 35. bölümü ile birlikte müthiş bir başarıya daha ulaştı.

Türk dizilerinin bu sezon reytinglerde zorlanmasına rağmen Kızılcık Şerbeti projesi her hafta reytinglerini daha iyi noktalara taşımayı başarıyor. Tüm izleyici gruplarında da birincilik elde ederek rakibi Yalı Çapkını dizisine müthiş bir çalım atan Kızılcık Şerbeti, adeta yeniden doğdu.

İkinci sezon hikayesi ve oyuncu kadrosunun beğeni toplayan performansı, milyonlarca izleyiciyi etkilemeye devam ediyor. Bu durum da hem reytinglerde yükselişi getirdi hem de Cuma rekabetinde tüm izleyici gruplarında dizinin birinciliği elde etmesini sağladı.

AB ve ABC1 kategorilerinde çift haneli oranları yakalamak bir yana izleyici sayısını artırması ile dikkat çeken Kızılcık Şerbeti dizisi, tüm kişiler kategorisinde de müthiş bir sıçrama yaparak rakibi Yalı Çapkını’nı uzun bir aradan sonra bu kategoride de geçmeyi bildi.

Sosyal medyanın gündemine oturan dizi, Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 6 saat, Kıvılcım ile 8 saat 30 dakika sosyal medya platformu X’in TT listesinde yer aldı.

Hem reytingler hem de sosyal medya ilgisi nedeniyle Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonunda yeniden doğduğunu ve başarısını katlayarak artırdığını söylemek yanlış olmayacaktır.