Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezonunda iki kadın bir erkek için savaşacak!

Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezonunda iki kadın bir erkek için savaşacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisinin ikinci sezon hazırlıklarına başlamak için ekip artık gün saymaya başladı. Ağustos ayının içinde dizinin oyuncuları bir araya gelecek ve çekimler başlayacak. Eylül ayı içinde de dizinin ikinci sezondan ilk bölümünün izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti geçen sezona damgasını vuran bir yapım oldu. Yenilenen bir hikaye ve bu hikayede yer alacak yeni oyuncular ile birlikte Show TV’nin etkili dizisi ikinci sezonda da milyonları kendisine çekmek istiyor. Kayra Şenocak ile Yiğit Kirazcı gibi iki önemli ismin dizinin kadrosunda yer alacağı ortaya çıkmıştı.

Ancak yenilenen hikaye ve yeni oyuncular kadar dizinin takipçilerinin heyecanla beklediği bir başka durum daha var. Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Abdullah karakterini elinde tutmak ve ailesini parçalanmaktan kurtarmak için Pembe’nin yapabileceği çok şey var.

Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezonunda iki kadın bir erkek için savaşacak! 7

Alev ise eski sevgilisinin ortaya çıkması sonrasında Abdullah’tan vazgeçemeyecek ve olaylar iyice karışacak. Pembe ile Alev karşılaşması ise şimdiden izleyicilerin en çok merak ettiği konuların başında geliyor.

Müjde Uzman geçen sezon Alev karakteri ile müthiş bir çıkış yaptı ve çok iyi bir oyunculuk sergiledi. Sibel Taşçıoğlu da şimdiye kadar çok farklı kadın karakterlerinde olduğu gibi, Pembe karakterinde de muhteşem bir oyunculuk ortaya koydu.

Pembe ile Alev’in karşı karşıya geleceği yeni sezondaki sahneler şimdiden izleyicilerin heyecanını yükseltiyor. Dizinin ikinci sezonda da çok iyi reytingler ile güçlü bir geri dönüş yapması bekleniyor.