Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi reytinglerde bir ilki gerçekleştirdi!

Kızılcık Şerbeti dizisi reytinglerde bir ilki gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen nefes kesici bölümüyle zirvedeki yerini aldı.

Dizi reytinglerde de bir ilki gerçekleştirdi. Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün yayınlanmaması nedeniyle Kızılcık Şerbeti, tüm izleyici gruplarında ilk kez birincilik elde etti. Daha önce AB ve ABC1 kategorilerinde rakiplerini geride bırakan Show TV dizisi, ilk kez tüm kişiler kategorisinde de bu başarıya ulaştı ve sezon boyunca 3 grupta da birinciliği ilk kez elde etmiş oldu.

Sosyal medyada da gündeme oturan dizi; #KızılcıkŞerbeti etiketi ile yaklaşık dört saat, Nursema ile beş saat ve Show TV ile yaklaşık dokuz saat Twitter’ın TT listesinin ilk sıralarında yer aldı. Büyük beğeni toplayan bölüm sürükleyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla her hafta olduğu gibi yine izleyenlerin övgüsünü topladı.

YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU? DOĞA ALDATILDIĞINI ÖĞRENDİ!

Dün akşam yayınlanan bölümde, Ömer’le arasını düzeltmek isteyen Kıvılcım, onu en iyi tanıyan kişi olan Abdullah’la konuşmaya karar verdi. Kıvılcım, bu konuşmanın ardından Alev’in de yardımıyla Ömer’e büyük bir sürpriz hazırladı. Bir bahaneyle Ömer’i lokantaya davet ettiren Kıvılcım’ın sevdiği adama evlilik teklifinde bulunması izleyenleri adeta mest etti. Ömer’in evlilik teklifini kabul etmesiyle ikili arasındaki buzlar da erimiş oldu.

Boşandığını öğrenen Nursema ise uzun bir aradan sonra ilk kez Umut’la buluşarak evlilik planları yaptı. Ailesinin onayını almak isteyen Nursema, kararını anne ve babasıyla paylaştı. Abdullah, Nursema’nın bu kararına itiraz etmese de neden sıcak bakamadığını kızına anlattı. Pembe’nin de desteğiyle babasının onayını almayı başaran Nursema, müjdeyi Umut’a verdi. Evlilik yolunda ilerleyen aşıkların sevinci duygusal anlara sahne oldu.

Doğa’yı, Aylin ile aldatan Fatih büyük bir pişmanlık yaşasa da gerçeği saklamaya karar verdi. Yeni araba alacak olan Pembe için Aylin’in eve katalog getirmesi olayların fitilini ateşledi. İşten eve dönen Fatih, Aylin’i evinde görünce şoke oldu. Bölümün final sahnesinde ise, Fatih ve Aylin’in konuşmasını duyan Doğa, kocasının onu aldattığını öğrenmiş oldu. Gerçeği Fatih’in yüzüne vurmak yerine susmayı tercih eden Doğa’nın ne yapacağı büyük merak konusu oldu.